Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İpucular , spoilerler, rawlar normalde çıktığından 1 gün sonrasında çıkacak. Salı Gif’leri , Çarşamba Spoilerleri görürüz.
 
Kizaru bu seviyedeyse akainuyu hayal edemiyorum kaido level bir adam çıkıcak herhalde oda çok seviyor amiralleri bu belli oldu
Fazlası bile dostum. Kaido'nun tek esprisi meyve gücü ve doğuştan gelen genetik gücü dayanıklılığı vs. Takdir edilecek bir özelliği kral hakiyle silahlanması. Ona rağmen bile kariyeri karaktersizliklerle dolu.
Bariz savunma zafiyetleri var. Çer çöp adamdan damage alıyor falan. Sen bugün çok üst düzey birisi değilsen bir Amirale dokunmayı geçtim yaklaşamıyorsun bile. Amirallerin bariz bir zayıflığı yok Kizaru bile en duygusal anında bu şekilde. Mental nerflü olmasa orda katliam yapmıştı zaten, çok ileri düzey hakisi olduğu için olacakları zaten görüyor ve slowdan alıyor. Kuma ile Bonney'i çoktan kesmişti sırf Luffy onu durdursun diye konuşma falan yapıyor dümenden ya bu adam Sabaody'de, Drake'i tekmelediğinde hatırlasanıza gözünün retinası daha Kizaru'yu algılayamazken o tekme çıkarıyordu.
 
Bu amiral fanları ne yaşıyor aga :hhh:

Kizaru kendi kendini dövmüş beyler, o kadar güçlü ki, aslında herkesi teklerdi ama dostları için kendini kapattı :hhh:

Amiraller kk seviyesi, luffy kk olduktan sonra amiral seviyesiyle yüzleşecek :hhh:
 
Kaderciliği tema edindikten sonra kalite düştü, çünkü seri başta özgürlük temasını işliyordu. Kendisiyle çelişen bir eser haline gelince kalite nasıl düşmüyor? Oda, hikayede kader ve ilahi kavramlarla dalga geçen bir yol ile Luffy’i tanrısal bir figür yapsaydı saygı duyardım. Ama bildiğin düz seçilmiş kişi yaptı.
kadercilik irade aktarımı gibi temalar hep vardı zaten seride. tanrıların savaşına döndü tabi sonra o kısıma bir lafım yok. luffy'nin seçilmiş olmasını marinford'dan hatta ararsan daha önceden beri bile bulabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık