Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1100: Farklı Boyutta Güçler! Luffy, Lucci'ye Karşı!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    25
Lucci, Luffy ile yumruk yumruğa savaştı. Zoro ise üç kılıçla savaştı. Luffy'nin mücadelesi dakika sürmedi ama Zoro ile olan mücadelesi bayağı uzun sürdü. Luffy dalga geçerek dövüştü, Zoro yara bere içinde nefesini totosundan alarak dövüştü.

Elinde kılıç var bir zahmet çizik atsın. Bunu Luffy'ye karşı üstünlük olarak görmene şaşırdım. Zoro, Kaido'ya da çizik attı ama Luffy'den aldığı yumruk sonrası düştüğü endişe ve kaygıya kapılmadı. Zoro'nun üzerinde silüet filan görmedi.
Sen ne dersen de artık luffy'i izlemek heyacan vermiyor. Nikanın saçmalığı animede daha iyi anlaşıyor, luffy'e yemek veren kızın yüzünü patlatıyor lucci, luffy baya sinirleniyor ilk önce sonra nika ya dönüşüyor ardından kıçımı öp hahahahhahaha diye anıra anıra gülüyor şimdi diyeceksin "nika zorla güldürüyor" e o zaman dönüşmesin abi nika olmayıversin ? Yerde yüzü parçalanmış biri varken güleceğime nikaya falan dönüşmezdim ben. yoksa lucciyi alamazmı gear 5 siz 🤭
 
Bu bolumler odadan onay alinarak yapiliyor..Gayet base formunda denk luffye dovus sanatlari biliyor. İs kral haki ve g5 e gelince luffy zaten seri disina cikiyor guc olarak gayet normal bir denklik base.
Bölümlerde Oda'dan onay alınıyor diye bir şey yok bu arada. Oda muhtemelen izlemiyor bile animeyi.
 
Anime Jüpiter de Oda'nın haberi olmadan tasarlanıyor farklı gezegende uyarlandığı için telif atamıyor Oda.
 
İlgilenemese de ilgilenen birini tutmuştur o kadar boş bırakmaz kimse.
Valla Oda'nın ben animeye bakıyorum değişikliklere onay veriyorum gibi bir açıklaması yok. Ace'in ölüm sahnesini beğenmediğine dair bir söylemi vardı sadece o da kaç yıl öncesi zaten. Animeyi canon almak isteyenlerin tutunduğu bir şey Oda onay veriyordur inancı.
 
Oda karışmışsa diziye karışmıştır. Animeyi önemsemiyor adam, hee diyip geçiyor.

Bu da zamanında açıklamasından bir cümle " Usually though, I just leave the anime work up to them and enjoy it as a viewer, just like all of you do. I even cry sometimes. " Sandığınız kadar karışmıyor yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık