Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rasyonel rasyonel diyorsunuz adam duygusal çıktı, asıl rasyonel hareket eden Sabo. Kobra’nın ölümü baktı fayda sağlıyor, çatır çatır kullandı.
Kobra'nın ölümüne çok üzülmüş, kahrolmuş di mi :D Sabo'nun kendi kafasına hareket etmesine kuruluyor herif. Farkettiysen sinirli. Sabo'da bakıyor bu durum işe yarıyor halkı gazladı. Bunun yaşayabilirim diyor.

İkiside Rasyonel bunlar kurumun en elitleri. Ace'i öldüren Karasakal ve ekibine size karşı kin görmüyorum intikam gibi bir derdim yok tarzı konuşuyordu.
 
Kobra'nın ölümüne çok üzülmüş, kahrolmuş di mi :D Sabo'nun kendi kafasına hareket etmesine kuruluyor herif. Farkettiysen sinirli. Sabo'da bakıyor bu durum işe yarıyor halkı gazladı. Bunun yaşayabilirim diyor.

İkiside Rasyonel bunlar kurumun en elitleri. Ace'i öldüren Karasakal ve ekibine size karşı kin görmüyorum intikam gibi bir derdim yok tarzı konuşuyordu.
Kobra’yı öldürmek, ‘ne olursa olsun’ affedilmeyecek ve devrimcilerin en güçlü adamını gözden çıkarmayı sağlayacak. Bu yaklaşımın gerçekten rasyonel olduğunu düşünüyor musun?
 
Bu flashbacklerin içinde Bonney'nin gerçek babasını göreceğimizi artık pek sanmıyorum dolayıısı ile flashback'te artık ilgi çekici pek bir şey kalmadı tahminimce. Belki sadece Kuma'nın neden sayborg olduğunu ve ne gibi bir anlaşma yaptığını görürsek bu kısım ilgi çekici olabilir belki. Ancak bunun dışında Kuma'nın Sorbet krallığını kurtardığını biliyoruz bu tarafta ilginç bir olayın yaşandığını pek sanmıyorum.

Bi an önce Egghead'e dönsekte neler olacağını görsek keşke asıl olaylar Egghead'te dönüyor olacak. Daha adaya yaklaşan Karasakal gemisi durumu var. Tamamen teori olacak ancak adaya yaklaşan Karasakal gemisinin Caribou'yu adadan kurtarmak için geldiğini düşünüyorum. Wano Arc'ında Pluton'un yerini duyduğunda "Bunu o kişiye söylemeliyim" demişti. Caribou'nun Egghead'ten kurtulmasının tek şansının "O" kişi ile iletişime geçmesi olduğunu düşünüyorum. Bakalım Egghead özelinde çok fazla yaşanabilecek durum var ama Oda'nın son zamanlarda hikayeyi trollemesi nedeni ile çokta büyük bir beklentim yok açıkcası.
Kuma sorbet kralı olduktan sonra neden tiranlaşıyor? Halk onu kovunca başa kim geçiyor? Bunları merak ediyorum. Ayrıca caribo trol karakter olduğundan bence bb değilde buggy nin adamıdır 😂
 
bir türlü resim yükleyemediğim için görsel atamıyorum ama kumayı buraya bekleyen arkadaşlar bence üzülür. her ne kadar buradan başka gelecek yeri yok gibi görünsede zaman olarak yetişmesi odanın sıvaması olur. bizimkiler adaya geldikten sonraki gün o büyük olay gerçekleşecek. kuma grandline ın bir yerlerindeki kamabakkadan "ışınlanmadan" 1071. bölümde gördüğümüz kadarıyla uçarak gidiyor ve red line a çarpıyor. internetten one piece haritasına bakarsanız redline dan eggheade kadar bayağı uzun bir yol ve pek çok ada var. iki gün içinde uçarak yetişmesi zaten kayan yol zaman algımızın bence içinden geçer. dragonun gelmesi zaten imkansız bu durumda. kuma uçarak ya yetişir ya yetişmez iki güne, dragonun bu hıza yetişebilesi için önündeki adaları, canavarları, deniz olaylarını hepten teğet geçmesi gerekiyor. minnak bir teori geliştirmek gerekiyor. denizcilerin bir kısmı hazır kizaru ve satürn yokken hatta koramiraller bile adaya çıkmışken karasakalın adamlarına düşer. hoş kaç yıldır kimse lastik meyvesinin kitapta olmadığını fark etmemiş ama karasakal bir şekilde luffynin meyvesinin gerçek halini öğrendiyse mutlaka ele geçirmek yada yok etmek isteyecektir. kendisi şuan başka bir adada lawla dövüşü bitirmiş olacağı için ancak rehin almaya çalışır adamları. gemileri indirip adaya çıkan bb ekibi gün sonunda yaralı kizaru veya yüksek rütbeli denizcileri esir alır. ( koby nin kılıç üyesi çıkmasıyla boşa düşen krallık olma planları bu sayede daha tartışmaya açık olabilir) satürn, vega yada birilerinden nikayla ilgili üç beş birşey duyarlar. bununla birlikte karasakalın tayfayla bir yerde karşılaşması ihtimali doğar. başka türlü karasakal krallık kurmak istiyor ne işi var luffy ile. yanlış hatırlıyor olabilirim, en son satürn herkesi felç etmiş kimse kıpırdayamıyordu diye hatırlıyorum. burada satürn vs lufy yerine, bu kadar hızlı tanıtılıp devre dışı kalacak bir kadim bana saçma geldiği için aynı şekilde luffy nin de bu güçle kolay kolay yenilemeyeceğini düşündüğüm için hazır kıpırdayamazken luffyi esir alırlar. bizimkilerde başarabilirse vegapunk, kizaru ve belki cp0 ı esir götürür elbafa. sanuçta satürn için büün denizciler yeri doldurulabilir böcekler. çok da aman aman umursamamalı. bu hikayeden herkes alacağını almış oluyor. henüz adını bir yerlede duyupta gitmedğimiz bir ada olmadığı için de ( ben hatırlamıyorum) bir sonraki ada bir şekilde marygeoise olabilir. oradayken artık şövalyeleri, kutsal köpeklerden illaki bazılarını ve kadimleri görürüz. arkamızda büyük hasır şapka filosu, devlerin takdirini alan hasır şapkalara yardımı ve devrimcilerin uzaklara bakışı ile yepis yeni bir ekşın arcı bizi bekler.
 
resim ekleme tuşu hata veriyor. bişeyler ters gitti falan diye. nasıl resim atıyorsunuz?
Misal Mobilden örnek vereyim. Discord'da kendi sunucum bu. Buraya galerinden buraya yüklemek istediğin resmi atıyorsun. Sonra üstüne basılı tutup kopyalıyorsun (pc'de de fare sağ tık) ondan sonra da forumda emoji sembolü'nün solundaki resim yerine basıp linki oraya yapıştırıyorsun. Bu şekilde resim hem kalıcı olur silmesi de basit dc sunucusundan sildiğin anda her yerden kaybolur.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık