Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asıl bitmeye çok yaklaştı reverie gizemi + vegapunk gizemi + goroseiler bitti tanrı vadisi de bitecek gibi Oda'nın elinde çok bir şey kalmadı yavaştan bitiyor seri

Maalesef tam tersi oldu. Gorosei şeytanı sembolize eden bir pentagram içinden çıktı. Sıradan güçlü değil, şeytani özellikleri varmış. Hem yenilmeleri çok zorlaştı, hem de bu şeytani gizemin açıklanması gerekecek.
 
Seride şuan ana karakter tarafı çok güçlü, WG'nin gözüken güçlerinin zirvesindeki 4 karakterden biri olan Kizaru mangaka gözünde 3 chapterlik karakter konumuna düşmüş. Artık bitirme yoluna girdiğini düşündüğüm için Gorosei'nin de güçlü çıkacağını düşünmüyorum yani güçlüden kasıt Kaido'nun düşmesi için 150 bölüm çizdi önümüzde ki dönemde öyle uzun arc çizemez istese de. Kendi kafasında ki güç dengesine aşırı bağlı Soda her ne kadar belli etmese de.

Birde bizimkilerin tarafına muhtemelen bu flashback sonrasında devrim ordusu da katılacak bu FB'de devrim ordusunun kuruluşunu görürüz kurulma sebebi de Tanrı vadisinde yaşananlar gibi duruyor. Ucundan Xebec olayını da gösterir umarım başka zaman dönme şansı yok artık bu olaya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık