Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1089: Yeni Bir Bölüme Giriş! Luffy ve Sabo'nun Yolları!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    24
Başlık: Yeni Bir Bölüme Giriş! Luffy ve Sabo'nun Yolları!
Manga: 1060 (s. 10-17) 1061 (s. 2-3)
Yönetmen: Nozomu Shishido
Animasyon: Ziwei He - Keisuke Mori - Shūichi Itō - Midori Matsuda
Saat: JP 9.30 / TR 3.30

Bölümden Kareler

Lulusia'nın Sonu


Yeni Opening


Yeni Ending


Gelecek Bölüm Fragmanı

 
Bölüme bakmama gerek kalma kalmadı. Bu seri ne karakter ne hikaye işleyiş açısından hxh ile benzer lakin animeyi ona benzetme çabası nedendir ? Şabondiye kadar kendisine has çizimi kalitesi espirisi olan anime gitti her arc değişen saçma sapan şey geldi. İnadına renk basıyorlar hala... Neyse garp bölümlerini izlerim belki 1-2 gif çıkar gerisini at çöpe zaten yeni arc wano dan da kötü...
 
Bu sezonun çizimleri wano'dan daha iyi.ilk bölüm diye biraz cıvıklaşma olmuş gibi, her sezon sonuçta yeni anime yapıyorlar gibi düşünebiliriz ,daha da oturur ilerde. Hoşuma gitti yinede.
 
Hızlı gelişen animasyonlar oldukça kötü grafike edilmiş. Renk ve çizimler daha iyi ama eller kollay yüzler saçma sapan oynuyor :)
 
Yeni stil hoşuma gitti her arc farklı stillerin olması bence güzel. zaten önemli anlar veya savaşlarda stil onu yapan animasyoncuya göre değişiyor. Manga okumasam opening sağolsun tüm arc'ı gösterdi, müzik kullanımı olarak bayağı başarılı olmuş bölüm
 
Tarz wanodan çok daha güzel wanoyu izlemek aşırı yorucuydu. Renk paleti accık daha koyu olabilirmiş sadece ama genel olarak beğendim. Ülkenin yok olma sahnesi de gayet iyiydi. Tek rahatsız eden sahne zoronun kılıç sahnesi oldu 50 kere kılıca zoom yapıldı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık