Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki bölümdeki siluetleri bir araya getirdim, muhteşem oldu. Keşke Oda bir kere de tüm bölümü böyle sadece siluetlerden ibaret çizse; çok epik ve ilgi çekici olur, meraktan ölürüz. Şimdilik bununla idare edin:
Lili'nin Vivi'ye benzediği aşikar en azından. Belki saç rengi farklıdır. :D
 
Birde mektup çıktı şimdi.Arabastada Nesilden nesile kaldığına göre Vivi bunu okuyacaktir veya tayfaya gösterecektir illaki.Ne yazıyor acep...


Kraliçe Lili ve Amazon Lili bunların arasındanda bişey çıkacaktır.


Leo hadi neyse de Sai ye helal olsun luffy gibi yapması tenriyubito adisine iyi vakti hemde en etkili tekniği ile...

Haftaya bölüm olmaması kötü oldu ne çok ara veriyor bu herif be 🤬
 
Lily=medusa IM=athena. Böyle olursa lily kaçıp kadınlar krallığını kuruyor ve ilk mero-mero kullanıcısı oluyor. Gorgon kardeşler göndermesi de cuk oturur. 2 erkek lazım bu hikayede. Tecavüzcüsü poseidon ve katili perseus. Lily ve JoyBoy birbirini sevdi IM kıskandı ortalık karıştı. Aslında oğlan kardeşi ve nefertari ailesinin kurucusunu öğrenseydik iyi olurdu net bişiler yazardık. Haftaya öğrenirsek ne ala yoksa tümden gizem cobra öldürülecek. Celestialların hikayesini ve gücünü yunan tanrılarına bağlaması özgün olmasa da şu gizem işini çözüp okuyucuyu aydınlatsa. Yalnız dikkatimi doğrudan çeken kare şu
Bu 5li çete de D nin anlamını bilmiyor :D Japon dayı balıklama atlıyor, rus dayı aha sıçtık modunda, ortada ki alman aşırı şaşkın, ingiliz öldürüleceksin salak suratına bürümüş, amerikan da gayet soğuk. O poker face yi yapamamışlar. Belli düzende dünyayı yönetmeye çalışan belki de ölümsüz belki yarı-tanrı IM i mutlu etmeye çalışan-yarayan kuklalar. Güzel bölüm de fazla başlangıçta kaldı arabasta-nefertari ve diğer krallıkları daha fazla ve iyi anlatıyla aktara bilirdi bu bölüm.
 
mektuptan dolayı öldürülmüş.Cobra zaten oraya ölüceğini bilip gidiyor muhtemelen kızının kaçışını da planlamıştır.

benim tahminim şu:
Boş Taht'ın önünde, hiçbir kralın diğerlerinden üstün olmayacağına dair bir yeminin parçası olarak oraya yerleştirilmiş 20 kılıç olması lazım. Ama Lili bunu reddettiği için tahtın önünde sadece 19 kılıç oturuyor.Teklifi reddettikten sonra ortadan kayboluyor.Alabasta, Dünya Hükümetine yaptığı ihanetten sonra Pluton'un koruyucusu oluyor tıpkı Shandora'nın Poseidon'un koruyucusu olması gibi.Imu'nun Kadim Silahları kendisi için talep etme niyetinde olduğu konusunda da tokiyi geleceğe gönderiyor.
 
Bu bahsettikleri kişi de kadın Imuda kadın vivi de kadın olum lütfen oda saçma sapan bir olay çıkarmısın ya. Yada Imu kadın mı biliyormuyuz biri biraz açıklayabilir mi? Ben biraz Fransız kaldım konuya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık