Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp'ın MF arcı içerisinde savunulacak bir tarafın yok benim için. Adam her konuda pasif kaldı. Hadi Ace konusunda bir lafım yok. Garp olmasaydı Ace doğar doğmaz ölecekti zaten. Adam zamanında Ace'e sahip çıkarak güzel bir şey yapmış. Bu durum kişinin bakış açısına göre değişebilir.

Ama gel gelelim bu adamın Luffy konusundaki tavrı net pasifliğin zirvesiydi. Ace ve diğer isimler olmasaydı Akainu Luffy'i 10 defa öldürecekti. Şimdi "Luffy de korsan olmasaydı, Garp ne yapsın? " diyen arkadaşlar olacak. Ya abi iyi de Luffy'nin öldürülmesinin sebebi korsanlık değil Dragon'un oğlu olmasıydı. Akainu savaş boyunca "Dragon'un oğlu" diye böğürerek gezdi ortalıkta. Adam WB korsanları ile olan savaşı bırakıp Luffy'nin peşinde koşturdu. Ulan çıkıp bir tepki göstersene, babası yüzünden benim torunum niye ölüyor desene.
Luffy normalde Impel Down'a atılırdı ama sırf Dragon'un oğlu diye öldürülmeye çalışıldı. Luffy'e karşı yapılan bu farklı tarifeye bir tepki gösterir la insan.

Hayır arkadaş senin Akainu kadar ağırlığın yok mu bu denizci piyasasında? Adam senin hem torununu hem de öğrencini öldürmeye çalıştı. Mesela bu konu pek gündeme gelmez ama Akainu'nun Garp'ı en ufak mabadına takmaması ayrı bi olay. Koca denizci kahramanını bir gram takmadan öğrencisini öldürmeye kalktı la adam.

Mesela ben Garp olsam kurabiyemi önüme alıp bu konuyu düşünürüm:
"Ulan ben buradayken bu Akainu nasıl öğrencimi öldürmeye cüret eder, artık bu kadar pasifiklik de fazla oğlum Garp" derim.
Shask gelmese ne Coby yaşıyordu ne de Luffy. Ama Grap reisin denizci prensipleri zarar görmedi ya önemli olan o. Kısacası Akainu'nun alfalığı altında ezilmiştir. Beni tut Sengoku demeyle olmuyor işler. Bak Akainu'ya, adam herkesin içinde denizci eri öldürmeye çalıştı, bir kişi de gıkını çıkaramadı. İsteyince oluyor demek ki.
Kesinlikle katılıyorum ki Luffy konusunda bahsettiğin durum Ace için de geçerli aslında. Bunu konu içerisinde sıkça dile getirdim ama Ace bir korsan olmasına rağmen idam yargısı kendisi için adil olmayan bir yargıydı çünkü ID seviye 6 suçlularının bile Ace 'den daha kötü suçlar işlediğini biliyoruz. Mesela Croco dediğimiz adam koskoca ülkeyi iç savaş çıkarma amacı güderek terörize etti resmen ama ID de kendisini keyfi yerinde görüyoruz. Ace idam edildi çünkü Roger'ın oğluydu ve Garp bu duruma da ses çıkarmadı. Yoksa Mf de yaptıkları benim için faso fiso çünkü Ace i savunacak bir pozisyonda iken savunmadı, yanlış yargılanmasına izin verdi. O noktada bir şey yapmayan adam Mf de hiç bir şey de yapamazdı zaten.
 
Nasıl yani? Hile değil de şaibeli bir zafer oldu adamın temiz zaferi yok kendi çapında savaştığı karakterlere karşı
Oden, Kaido'ya tek atamadı. Kaido, Oden'e tek attı. Başka yere bakıyor olması bir şey değiştirmiyor, tuttursa tek atıyor demek ki Oden'e. Base formunda hem de. Saldırı gücü konusunda Kaido önünde Oden'in. Savunma açısından kimin önde olduğunu söylemeye gerek yok.

Ayrıca Kaido hazırlamadı zaten o olayı, hileli denmesi saçma bayağı.
 
Filler olmasa marco rayleighte ne yapabilecek ? Bariz şekilde roger korsanları daha üstün ama roger biraz lufy gibi dostlarına zarar vermek istemiyor beyazsakal ve tayfasını da dostu olarak görüyor. Birde iki denk tayfa olsa 3 gün 3 gece savaştıktan sonra biri ölürdü mutlaka rogerın tayfa wbnin tayfadan baya güçlü o yüzden öldürmemeye dikkat ediyorlar Orada tek denk dövüşen kişiler roger ve beyazsakal.
Marco ve Rayin kapışması da filler, öyle bir vs yok, Oden eslestiyse basbayağı kapisir Rayle, Gabanin seviyesi belli değil, Roger ve WBnin o kapışma sirasinda dost olduğuna dair bir panel de yok, bir de tayfalar denkse kimse ölmez asıl, Ace vs Jinbe 5 gün, Aok vs Aka 10 gün sürüyor ölen yok, aradaki güç farkı fazla olsa hem vs uzun sürmez hem de zayıf olan ölür bence bu konudaki yorumun çok isabetsiz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık