Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078: Kaçış Sınırı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 45.6%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda, devrimcilerin,Luffy’lerin ve Beyazsakal Korsanları’nın hep birlikte hükümeti yıkacağı bir senaryo da kurabilir.

Şimdi muhtemelen Kuma’yı veya Sabo’yu kurtarmak için Dragon’lar hükümete saldıracak, Weewil’ı kurtarmak için de Marco’lar hükümete saldıracak.

Eğer ki Satürn ve Kizaru taşlaşmış olan Usopp veya Franco’yu esir olarak alırsa benim dediğim senaryo gerçekleşir.
 
Bayılıyorum gerçek hayat ile One Piece arasında ilişki kuran teorilere. Oda sırf bazı karakterlerine tarihin ünlü simalarının isimlerini verdiği, bazılarını da tip olarak benzettiği için bol keseden atıyor insanlar. Bir tane de ben sıkayım:

Bilim bireyleri, güneş 5 milyar yıl sonra dünyayı yutacak diyor. Luffy ne? Güneş Tanrısı. Demek ki ödülü 5 milyar Belly olduğunda, Madam Shyarly'nin kehanette öngördüğü gibi dünyayı alevlere boğacak.
 
Abi dediklerinin hiçbiri mangada yok ama yine de sen bilirsin tabi :oops:
One piece manga bölüm 557 crocodile beyaz sakala saldırıyor luffy engelliyor. 560 da Doffy kontrolünde jozunun hakili darbesini alıyor(haki kullandıgı belli olmuyordu yeni dünya öncesi ama beyaz sakalların çogu üyesi kullandıgından kullandıgını varsaydım)(Ayriyetten aynı vurus bir amiralin agızından kan getirmeye yetti). Doffy ve jozu ya saldırıp kendinden uzaga gönderiyor. 566. bölümde 3 amiral sengoku ve garp varken ace i ölümden kurtarıyor. Aynı bölüm doffyle tekrar kozlarını paylasıyor. 570. manga bölümde sahingözle kapışıyor. Hatta sahin göze kendine dikkat et diyebiliyor. Son olarakda 578. bölümde akainuyu durduyor ve luffyu kaçırtarak kurtarmıs oluyor. Bölüm bölüm söylediğim peki hangi söylediklerim mangada yokmuş açıklayabilir misin ? Tek bir sahneyi yazmadım onuda aramaya üsendim. 2 yıl eğitime girmeden önce daz bones(bay1) dalga geciyor crocodile ile hala iyileşmedin mi diye orada bir hastalığı oldugunu ve iyileştiğinden artık eski gücünde oldugunu vurgulamıstı.(bazı seyleri yanlış hatırlayabilirim ama aşagı yukarı bu diyalog olmustu.
 
Sanji'nin tam güç g4 Luffy'den daha güçlü çizilmesi artı yazsada şu bakımdan da eski yazdı. Luffy ve Zoro ikisi h.haki power uplarını ortaya koymadan yardım alsa da Seraphimler ile baş edebilecek seviyede Sanji ise babasının ona verdiği genler olmadan Seraphimler ile baş edebilecek seviyede olduğu çizilmedi. Aynısı Queen karşısında da olmuştu Sanji'nin bütün kemikleri kırılmışken Zoro zarar veremese de King karşısında birşeyler yapmaya çalışıyordu.
Luffy için örnek verirsekte Kata karşısında yediği dayağın haddi hesabı olmamasına rağmen birşeyler yapmaya çalıştı en sonunda yendi.

Bu arada,
Luffy vs Akainu
Zoro vs Kizaru
Sanji vs Aramaki şeklinde eşleşmeler olur gibi geliyor. Zoro'nun Ishoo ile dövüşeceğini zannetmiyorum Aramaki ile de pek ortak noktaları yok Kizaru hiç olmazsa kılıç kullanıyor Rayleigh ile bir dövüş yaptı Zoro ile bir bağ kurulabilir.
Kizaru zoro için kötü olur. Kizaru hız odakli. O da sanji'ye uygun. Fuji daha iyi kılıç ustasi sonuçta.
 
Allahın Dinozoru haftaya ara vermiş.

2 haftada bir ara gebersende kurtulsak serinden.
Ulan yarın öbürgün hasta olduğunda ne olacak hiç mi düşünmüyorsun dinazor oglu dinozor seni
Luffy'nin seiyuu yarın öbürgun öldüğünde arkana kına mı yakarsın yoksa biz pamuk mu tıkarız sence
dinazor oglu dinazor
 
Evet abi baktım, King alevi yanmıyorken yenilmiş Zoro’ya. Ben böyle aptalca dövüşen bir karakter görmedim, Big Mom bile bundan iyi dövüşçü.
Neresi olduğunu bilirsin sen'den beri söylüyoruz la King ile ilgili cümle kurmak bile israf sayılır. Gaga atsın sağda solda.
2 robot çizeceğim diye Zoro ve Luffy'yi düşürdüğü halin ciddiye alınabilir tarafı yok. Samuray yücelteceğim diye Kaido karşısında 9 kın çizmesine benziyor. 2-3 bölüme havaları sönmüştü. Aynısını yakında Seraphimler yaşar diye umuyorum. Sonrasında zaten Kizaru ve Gorosei'ye geçeriz.
9 kın- Kaido gibi çizecekse mesele hal olur ama sanmıyorum. Bu robotları durduracak bir şey uydurur vidalarına kadar ayırtmaz. Vega bir casus yazılım falan yüklemiştir bir taraflarına, Oda kıyamaz bunlara.
Oda buradan kesin espri ve kelime oyunları kasmıştır rahatsız çünkü.Bu York gerçek olan değildir sahtedir yani şu an gördüğümüz hain New York’tur. :oops:
Şuna benzer şakalar yapmamak için kendimi tutuyordum la, sen yapınca bir rahatladım. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık