Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067: Punk Kayıtları

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 95 50.8%
  • Orta

    Kullanılan: 54 28.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.3%

  • Kullanılan toplam oy
    187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben beğendim bölümü. Bu arc'ın her bölümünde ucundan ucundan bilgi veriliyor birtakım konularda. Bu bölüm de öyle ama Breaking Bad'in sinek bölümü vardı ya hani, akıllarına konu gelmediği için senaristler artlarından hikaye uydurmuştu bölüm doldurmak için.

Bonney'nin ışın kılıcı çekmesi ve devamında yaşanan sinek mevzusu da o şekil. Şu muhabbet ne kattı hikayeye? Komik de değil. Bunun yerine söyle işte kral? Neden Bonney'nin seni affedemeyeceği bir şey yaptın? Kuma'yı neden bu hale getirdin?
 
Bizim tayfa cp0 ile bir iki dövüşten sonra (mümkünse rob lucci bir iki dayak yesin luffy'den kaç arc geçmiş hala nico robin de nico robin diyor madem aşıksın lucciciğim gel iste sanji beyefendiden yeto yani :utan:) Vegapunk'u yanında götürsün, sunny go da bir power up alsın vegapunk amcadan kambersiz düğün olmaz yani :alkis:
 
Vegapunkun Bonneye vereceği hediye nedir ve Shaka ile Dragon gorusmesinde Dragon neden Kumandan bahsetmedi bunlar ailecek aptallar mi
 
Fark ettim de Mihawk gömme furyasından boş el ve bir miktar göz yaşıyla ayrılan ne kadar arkadaş varsa Lucci gömmeye başlamış. Peçetelerinizi şimdiden hazırlayın derim ytd. :)
 
Dünya Hükûmeti; insanları köleleştirdi, emeklerini çaldı, parası olmayanı terk etti, kendilerine daha çok başkalarına daha az ilkesiyle hareket etti, insanlar üzerinde deney yaptı, insanların bilgilerini kısıtladı. Anlayacağınız, insanlığın aleyhine olan her şeyi yaptı

AMA

Vegapunk bunlara bu meyve işe yaramaz ya... Boş verelim bu meyveyi deyince tamam dediler. Elinin altında potansiyeli olan yüzlerce insan vardır. Meyve hatalı da olsa yedirse birine? Kalifa ve Kaku'ya zürafa ve sabun meyvesi yedirmiş insanlarsınız. Çok da umurunuzda değil belli ki çalışanlarınız. Bildiğin hiç ettiler meyveyi.

Attığı her adımda daha da büyük bir aptallık yapan bir hükûmet. Acilen değiştirilmeleri lazım.
 
Kaç sayfa Vega'nın kafası muhabbeti. Hay Vega'nın kafasına da sana da ülen; mal adam.

Bastım kötüye.

Bu arc 800 yıllık gizemin hepsi açıklansın yine de leş atıyor gözümde. Isınamadım. Sarmıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık