Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok saçma birşey oldu Hawkins.Apoo kadar güçlü çizmedi birşey yaptırmadı adama.Madem Killer zor ediyor bu adamla 2 kişi masaya niye oturdunuz ne katacak size.Bunla mı Shanks indirecektiniz gülerler.Killer gibi sol kol bul daha iyi.
Adamlar yonkoularla savaşa girecek, bulsalar Jangoyu da çağırırlar.
Adamın halihazırda bir tayfası var, fal-büyü işleri de millete destek olmak için ideal.
Dövüşçü bir karakter olmadığı belliydi zaten ama bu kadar basit yenilmesi de kötü olmuş.
 
Dezavantaj olmayan bir karşılaşmada bu Killer Hawkins'e tek atarmış gibi hissettim. Kid'e hasar vermeden yenmeyi çözdüğünde direk yeniyor. Bakalım bölümde bu vsyi nasıl yansıtmışlar ama spoileri okuyunca nasıl yeneceğini bulduğu an direk yenmiş gibi gözüküyor.
 
Boşta kalanlar artıyor Kidde yenilmek falan üzereyse BM ye saldırabilirler ayrıca ne güzel savaş ya düşman safında herkes patır patır dökülüyor WAno değilde polyannanın memleketi gibi bir arc.Diğer taraf oturup halay çekecek nerdeyse.
 
Law zaten çok güçlüydü bir düzeye ulaşmadı.Meyve 5 milyar ediyorsa canavar gibi kullanıyor.Ama yok kimse böyle yazamaz o zaman Dof Yc3 olmaz mazallah icat çıkarmayalım başımıza mantığı. :/
Law’ı harcayan dof uyanış bile kullanmıyor. Aynı dof’a karşı g4’süz luffy daha iyi performans gösteriyor. Ordan güç seviyesi ölçmeye kalksak çok saçma şeyler çıkar.

Takım savaşında iş yapıyorlar diye çok yüceltmemek lazım bence. Güçleri her ligde iş yapmaya çok uygun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık