?? Ver cezamı da bitsin bu çile.? Her hafta gerilim filmi gibi. Bu mangada mantık aradığım güne lanet olsun durduk yere adamlara kafa tutup birde power up alıyor üstüne.Sanji diye yazılır karizmanın tek ve bir numaralı adresi diye okunur
?? Ver cezamı da bitsin bu çile.? Her hafta gerilim filmi gibi. Bu mangada mantık aradığım güne lanet olsun durduk yere adamlara kafa tutup birde power up alıyor üstüne.Sanji diye yazılır karizmanın tek ve bir numaralı adresi diye okunur
Kaido'yu indiren adam hala orada olacak, neyin kafasını yaşıyorlar bilmek mümkün değil.CP0, Kaido düşerse Wano'yu biz hükümet alırız demişte acaba siz "Wano'nun Shogunu olacağım" diyen devasa ejderhayı görmediniz mi?
Momoya adayı tutmayı başaramazsa diye patlayıcılar ile ilgileniyor.Bu arada yamato'nun ne yaptığını anlamadım.
Bi avatara bakıyom bi Momo savunuşuna bakıyorum üstüne bi de gelmişsin Sora annemiz diyorsun. Olum sen bize leke sürecen git ötede sevin O sapık çocuğu bize tercih ettiğin güne... Puh sanaSora annemiz sayesinde Sanji hem insanlığını ve duygularını kaybetmedi hem de doğru yerde ve zamanda hak ettiği olağanüstü güce kavuştu.
Lucci gelip Zoro yada Sanji’ye eskiden olduğu gibi gelip 2 atacak gücünü herkes görecek.Kaido'yu indiren adam hala orada olacak, neyin kafasını yaşıyorlar bilmek mümkün değil.
Yüksek ihtimalle Lucci vs Luffy göreceğiz lakin Luffy ağzına tek atarak 2. bi sırtlan vakası yaşayacağız
Ya bırak Sanji'yi, iki dakikada yakalanmış eblek, Judge'ın çoccuğu olmasa selasını okuyorduk sitede. Babasına duacı olsun seri gen verdiği içinLucci gelip Zoro yada Sanji’ye eskiden olduğu gibi gelip 2 atacak gücünü herkes görecek.
O bir Korsan. Yanlış hatırlamıyorsam açıklaması buydu.Sanji ailesinden nefret ediyor, ama onlardan gelen her şeyi de güzelce kullanıyor. Yüzsüzlükte kaçıncı seviye bu, bilemedim.