Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf odenin oğlu diye kaido ile vs atmaz umarım. Eğitimsiz ve çelimsiz momo. Son darbeyi vurursa sıkıntı yok ama bildiğim kaido ile vs atarsa sıkıntı büyük.
 
Momo ejderhaya işte boyu büyür adayı falan taşır herhalde. Haki verecek yada Kaido karşısına çıkartacak değil. Ya da dur sOda bu çıkarabilir. Bu arada Momo bu genetik potansiyelle büyüdü diye uçan altılının 1 tık altı olabilir. Hani Orochi indirecek seviye.
 
Momontaro sülün,maymun ve köpek şeytani öldürmeye gidiyor hikayede.
Marco ,Luffy,Momonsuke,Yamato birebir oturuyor
Zoroda King e rakip olunca dediğin gibi Marco da boşta kalıyor.Bu dördü Kaido nun karşısında olucak galiba hikayedeki gibi.Gerci Luffy gelene kadar Yamatonun takatı kalırmi o ayrı.

Momoyu büyütmeye karar vermiş oda hadi hayırlı olsun ?
 
Luffy eğerki bu arc sonunda yonko ünvanını alacaksa Kaido ile birebir dövüşmesi gerekir.

Ki bence birebir dövüşecek.Yanında birkaç kişi ile Kaido ile dövüşecekse Luffy'nin daha sonraki arclarda yonko ünvanına ulaşacak demektir.

Oda bence bu arc sonunda Lıffy'i yonko ilan etmek istediği için Kaido ile teke tek dövüşecek.

İkinci olarak Momonosuke yetişkin olacağına,Luffy'nin 15 yıl sonraki hali gelsin zaten savaş biter.Reis 4 yılda neredeyse yonko seviyesine geldi.15 yıl sonraki halini düşünemiyorum güç açısından.

Yamato daha yenilmediyse bu Kaido'nun Yamato'ya kıyak geçtiği içindir.Kaido hala Yamato'yu ülkenin başına geçirebileceğine ikna edebileceğini düşünüyor ki bu durum bence çok uzun sürmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık