Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'ın bildiğimiz tek savaş yöntemi kılıçlar ve Kaido'nun birden çok yöntemi var. Örneğim hatalı oldu.
Luffy her zaman fütursuzca haki harcıyor ama Kaido haki harcamıyor yorumuna katılmıyorum. Anlatmak istediğimse şu: Luffy rakiplerini; sağlam iradesi, çok dayanıklı olması, dövüş zekası ve dövüş sırasında kendisini geliştirmesi sayesinde yeniyor genelde. Law olmasa Doffy'yi yenemez diyorlardı ki mangaka teke tek'te her türlü Luffy alır dedi. Kata savaşında oldukça dezavantajlı bir konumdayken savaş sırasında gelişti ve yendi. Kaido çok ayrı bir klasman güç olarak buna lafım yok ama hem tayfası işe yaramazlarla dolu, hem Kaido rakipleriyle oyun oynarken hasar almayı dert etmediğinden uzun süre saldırıları umursamadı hem de Ejderha formunu işlevsel bir şekilde çizmedi Oda. Bunlar Kaido'yu etkilemez diyen olabilir ama Luffy vs. Kaido savaşında Luffy'nin en güçlü, Kaido'nun ise en güçsüz ya da dezavantajlı hali kapışıyor gibi. Yamato'yla birlikte yensin Kaido'yu, hatta meyveyi de uyandırsın hatta ve hatta haki sorunu da çekmesin Luffy ama Kaido'nun gücü kısılmasın. Kaido değil yumrukla, hibrit formundayken kuyruğuyla bile iki seksen yere uzatır kime koysa ama Luffy, ekip arkadaşlarıyla birlikte dünyanın en güçlü yaratığını yensin, Kanabo'sunu düşürmüş Kaido'yu değil.
Dünya hükumetinin yıkılacağı, denizcilerin dağılacağı ve Akainu'nun Sibirya'ya kürek mahkumu olarak sürüleceği günü görmeyi dört gözle bekliyorum seride ama Akainu titremez. Öfke patlaması yaşayıp Fujitora'yı azarlayacak bence.
O konuda meraklanma Luffy'nin, Kaido'yu yenmesi herkesin içine sinecektir.

Kaido'nun haki kullanmadığını iddia etme sebebim şu adamın bütün saldırıları meyve ağırlıklı. Sadece Luffy'ye, Kanabo'suyla saldırdığı zaman Haoshoku kullandı. Elindeki Kanabo'ya Busoshoku haki basmadı gördüğümüz tek haki kullanımını Kanabo'suna bastığı Haoshoku hakiyle yaptı. Zaten hakiye abanmasını gerektirecek bir durum da yaşanmadı.

Luffy ise Kaido'nun aksine bütün saldırılarına haki bastı arada Kenbonshoku kullandı yani tamamen sınırına dayandı. Luffy buradan çıktığı zaman çok üst seviye bir hale gelecektir.

Akainu'nun titreyeceğini düşünüyorum çünkü Luffy'nin gelişinden tırsması için bir sebebi var. Ace'nin intikamı alınacak. Bu velet iki imparatora dalacak kadar gözünü kararttıysa benim içimden geçer magmamı üfleyerek söndürür diye düşünecektir. :respect:
 
Büyük el yapması önemli değil, havayla dolduruyor zaten. İstediği kadar büyük el yapsın.
Haki kullandıktan sonra oek bir önemi kalmıyor hava olmasının ancak haki kullanılmasa dahi unutulmamalı ki luffy zaten çeliği ezebiliyor normal yumrukları ile çok problem olmaz yani.
 
Haki kullandıktan sonra oek bir önemi kalmıyor hava olmasının ancak haki kullanılmasa dahi unutulmamalı ki luffy zaten çeliği ezebiliyor normal yumrukları ile çok problem olmaz yani.
Luffy'nin ne yaptığı önemsiz işte, Luffy kuvvetli zaten. Ama büyük ihtimal Kid metal el ile çeliği sıksa suyunu çıkarır ezmeyi bırak.
 
Kid Big Mom'u bir kere kaldırdı, Robin Bigmom'ı metrelerce elinde bilye gibi yuvarladı. Senin bu denklemde Robin Linlin ve Kaido'yu aynı anda döver olarak çıkıyor yahu.
Ben Jozu Mozu bilmem. Linlin, bırak adam akıllıyı haki diye bir şeyin varlığından bile haberdar değilken dev köyü yıkıyordu. Kid bu canavara nasıl üstün gelecek kardeş?
Big Mom'a ayar verenlerden Franky dışında daha iyisini yapan henüz çıkmadı. En güzeli oydu bence. :D
 
Luffy'nin ne yaptığı önemsiz işte, Luffy kuvvetli zaten. Ama büyük ihtimal Kid metal el ile çeliği sıksa suyunu çıkarır ezmeyi bırak.
Seride mantık işleseydi dediğin doğru derdim ama o şekilde işlenmiyor ne yazikki.
Yinede Oda kidi parlatmak için güçlü gösterebilir.
 
Sonuç olarak Kid son durumda hala zayıf ama sonraki bölümlerde elbet göreceğiz gerçek gücünü.Yonkou karşısında göremeyeceksek nerde göreceğiz.
 
Kidin meyve gücü çok baside indirgenmiş şimdi bu adam metalleri kontrol ediyor neden sadece eline topluyor bigmomun arkasına kocaman bir top yapsın onu bir önden bir arkadan vura vura zayıflatsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık