Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümdeki iki güzel şey kid ve luffy'nin bayılması sonrası kaido ve yamato'nun içinde bulunduğu bir fb'nin gelecek olması ve luffy'nin bir p. up alacak olması onun dışında nami ve usopp'un çoğunlukta olduğu her zamanki bölümlerden.
 
adam dakika başı powerup alacak. Diğer karakterlerin ondan tek eksiği gelişim açısından ana karakter olmaması yoksa seriden 100 luffy çıkar herhalde. 50 kere tek yiyen adam karşınıza çıkmaya devam ediyor sorsan ortamlarda kurgu dersin. Bi daha bayılacak sanırım daha bitmedi.
 
Oda birebir dövüşlerin yolunu yaptı,Luffy ve Zoro tekrar ayağa kalkacak (Marconun desteği ile) ve savaş sonuna kadar limitlerini aşacaklar
Diğerlerinin de yine birebir dövüşleri gösterilecek.Zeusun ölmesi normal değil muhtemelen kurtulur diyorum.Odanın tarzına aykırı ölmesi
 
Adam harbiden Zeus'a 1 bölüm ayırmış :D . Büyük yıkıksın Zeus. Kid bu hareketinden sonra kesin Luffy'nin durumuna düşecek. Law falan yardım ederse belki paçayı kurtarır.
Luffy'nin bayılma mevzusu sıkmaya başladı. Bu sonuncusudur diye ümit ediyorum. Hakisini toparlar, geri dönüşünce muhtemelen uyanış açar ve Kaido'yu indirir. Yamato çöpüyle birlikte savaşmasın da ne oluyorsa olsun.
 
Kid sahnesini beğendim. Zeus ise üzücü. Ace'nin ölümüne böyle üzülmemiştim. :oops:

Big Mom'a da helal olsun. Kadın bize ne güzel bir saldırı gösterdi. Keşke zeki bir karakter olaydı Ana, böyle çok sahne görürdük.
 
Bir ihtimal Hera, Zeus ve fırtına bulutlarını hüpletirken; Zeus, Hera'nın ağzında bir iki fırtına bulutu yiyebilir ve kurtulabilir ya da Nami özel bir teknik uygular Hera üzerinde. Aksi halde maalesef ki Zeus mevta... :ühü:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık