Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido dan sağlam dayak geliyor. Gerçek bir yıkım olacak Wano savaşı. Luffy herhalde en az 1 hafta yatalak olur savaş sonu.
 
Zoro napıyorsun evladım yavaş yahu. Law'ın deyimine göre kırılmış kemiklerle Ashura yapıyor. Yine iradesini konuşturup kaptanına yardım etmiş reis. Kaido'ya yara vermesi de fan servisten başka bir şey değil ama neyse. :D

Thunder Bagua direkt olarak Zoro ve Law yiyor gibi ama çok etki ettiği söylenemez Law'a muhtemelen başına darbeyi almadı ondan dolayı. Zoro ise hem bitkin hemde kırık kemiklerle saldırıyı göğüs bölgesine alıyor gibi. Aşağı gittikten sonra dinlenip King'e yürür diye düşünüyorum Arc'ı burada kapatmaz herhalde.

Kid ve Killer'ın BM'ye yürümesi iyi hoş güzel ama napabilirsiniz ki hacı yani yanınıza birilerinin gelmesi gerekiyor sanırım. Eğer Kral hakiyi saldırılara yerleştirmeyi Kid kaptıysa bir şansları olabilir gerçekten de. Çünkü muazzam bir saldırı gücü veriyor adama bu teknik.

Gelelim Luffy'e adamın şu zamana kadar ki kullandığı Koka aslında başarısız olan bir koka ama yine de Kaido'ya etki etmiş ve canını yakabilmiş. Bu Luffy'nin fiziksel olarak güçlendiğini gösterir. Kral Haki'nin saldırılara eklenmesiyle temassız darbe atma muhabbeti oluyor galiba benim panellerden ve konuşmalardan anladığım bu. Aslında hakilerini kapıştırıyorlar gibi fiziksel olarak birbirlerine vurmuyorlar sanırım. Fiziksel olarak temas ettiğin zaman Kral Haki devreye girmemiş oluyor ama içindeki hakiyi dışarıya saldığın zaman daha fazla hasar veriyorsun gibi, değişik bir teknik. En azından Kral hakinin dandik adam bayıltmasından başka şeylere de işe yaradığını görmek güzeldi. Mihawk olsa ne derdi acaba Luffy'e :D

Ayrıca Hyo Dede > Rayleigh.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık