Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy zaten her zaman arc bossuna bir kaç kere yenilip sonra dövmüyor mu ? Luffy bayıldıkça,dayak yedikçe güçleniyor işte.
Luffy mesela Apo tarafında anlıkta olsa bayıltıldı ne bileyim çok çok fazla güçlüyken(Monet'e göre)Monet'e yakalanmışlığı falan da oldu.Oda'nın böyle garip bir tarzı var.Fakat ayrıldığımız nokta şu diğer karakterlere şov yaptırmak Luffy'i bu durumlara sokmuyor.Diğer karakterlere şov yaptırmak için Luffy'i meze yapmasına gerek yok bence.

Mesela atıyorum Luffy bu arc bir şekilde Kaido'yu yendikten sonra,saçma sapan birinden tek yiyebilir ve ya saçma sapan biri tarafından zor duruma düşebilir.

Nefret ediyorum bunlardan ama durum bu.
Ben zaten zor duruma düşmesine ya da bayılmasına bir şey demiyorum ki. Bu zaten her zaman olacak. Reddicim gelip bu tarz şeylerden karaktere gömüyor ben onu eleştiriyorum :D
 
Bazı kişilerde farklı bir izlenim oluşmuş Zoronun tüm saldırıyı 1-2 saniye tankladığını düşünen arkadaşlar var sanırım bu yüzden onlar için hızlandırılmış fizik dersi vereyim...
Bu Zoronun tankladığı saldırı
Buda Zoronun tankladığı saldırının kuş bakışı hali
Bu risemde göreceğiniz gibi Zoronun tankladığı kısım sadece novaların bulunduğu kısım. Ayrıca saldırı bir slash şeklinde değil hava basıncı veya şok dalgası şeklinde ki bunların belli bir noktadan tüm saldırının durdurulma durumu sadece başlangıç noktasından yani saldırı atıldığı anda oradan engellemek ile olur.
Bunların akabininde;
1- Zoro saldırıdan belli bir miktar uzakta
2- yapılan saldırı büyük çaplı örneğin (100metrelik bir çapa sahip) Zoronun tüm kılıçlarını kullanarak etki edebileceği Max alan diğer novaların 20 metre ilerisinde durarak 40-45metrelik bir alanın etkisini yayılmadan tutabilir.
3- Zoronun saldırıyı durduğu sırada etraftaki taşların kalktığını görebilirsiniz buda Zoronun tüm saldırıyı tutamadığının göstergesidir.
 
Kısacası Law olmasa herkes ölüydü.

Bırakın kıyaslamaları arkadaşlar bölümün tadını çıkarıp sadece ileriki bölümlerde Oda bizlere ne gösterecek onun tahminlerini yapalım bunu tartışıp bu konuda fikir yürütelim.

Muhabbetin cidden b.kunu çıkarıyorsunuz bazen...
 
Ben zaten zor duruma düşmesine ya da bayılmasına bir şey demiyorum ki. Bu zaten her zaman olacak. Reddicim gelip bu tarz şeylerden karaktere gömüyor ben onu eleştiriyorum :D
Cimli cümlü konuşmalar, nereden geliyor bu samimiyet hayırdır loo :hhh:

@Cavitq11 çok güzel anlatmış, siz Kaido ile kapıştığı ve havalı olduğu anları aklınıza getiriyorsunuz ben tek yeyip yattığı anları aklıma getiriyorum. Sizin iddianız uçtuğu anlardaki haliyle konuşalım Luffy'i diğer anları atalım ben de diyorum ki madem atılacak bir şeyler arıyoruz o zaman, o uçtuğu anları atalım ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık