Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bahaneler bitmez, Shanks ismi yokken de hepsi ölü o yüzden Garp yok deniyordu :oleyo2:
Garp vurdu mu kalıcı oluyor. Rakibinin onurunu, gururunu, haysiyetini yumrukluyor.

Bakıyoruz Kaido'da bunlardan hiç birisi yok. Demek ki zamanında barım barım bağırtmış. Bu da demektir ki İmparator, Denizlerin efendisi, One Piece evrenin en güçlüsü Garp hazretleri seviyesinde değil o silüetler. Luffy tüm power upları aldı mı hatırlatır Garpı.

Garp boşuna Luffy'ye henüz zirveye ulaşmadı demedi.
 
Bandanayı yerme sebebin senin için geçerli bir sebep olsaydı yani ortama uymuyor sebebi o zaman ilk başta fanı olduğun karakteri sorgulardın ortama uyuyor mu diye. Sence abartılacak bir şey olmayabilir ama bunu ifade ederken hastası olduğun karakterin her an yaptığı şeylerden birini örnek olarak verirsen samimi olmadığını sırf laf yapmak için söylediğini düşünebilirim sonuçta defalarca tekrar ettiğim gibi ortamın en uygunsuzu luffy, uyarılmasına rağmen.
Olayı hem anlamayıp hem de fanı olduğu karakteri tanımayan sensin. Bandana büyük olaysa şu takış senin de hoşuna gitmezdi zaten. Adam bundan önceki her takışında cool bir şekilde takıyordu, havalı laflar falan ediyordu.
Şimdi türban takip abdest almaya gidiyor gibi.
 

Üye silindi 1004

Bana Zoro'nun bandana takması bir çeşit psikolojik bozukluk gibi geliyor artık. 10 yaş gençken çok heyecan yapıyordum ama, şu an bandana takınca "Allah'ın takıntılı denyosu" diyorum. Asıl olay dayak yedikten sonra Teq atması.
 

Üye silindi 5781

Şu an venomdaki gibi içime simbiyot girmeye başladı herhalde. Zoro'ya baya yükseldim. Helal olsun koç , tek yönlü çarsın da tek yönlü olduğun yeri de iyi dolduruyorsun
 
Yukarısı ısınıyor.

Sanji'ninde ısınması lazım. Yukarıda ki aslan parçaları dövüşten sonra yorgun ve aç olacak. Yemekler yetişmezse olacaklardan biz sorumlu değiliz. Düşmanına bile yemeği yetiştirip kendi abilerine yetiştiremiyorsa art niyet ararım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık