Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 1000. Bölüm Hakkında

1000.Bölüm sizce 1000.bölüme uygun bir bölüm müydü?


  • Kullanılan toplam oy
    54
Herkese selamlar. Malumunuz tüm one piece okuyucularının beklediği 1000.bölüm birkaç gün önce çıktı ve bir çok okuyucuyu tatmin ederken bir çok okuyucuyu ise hayal kırıklığına uğrattı. Bende bunun üzerine farklı bir sorudan yola çıkarak bir anket konusu açmaya karar verdim. Bu anket aslında bölüm yorumlama anketine benzese de çok küçük bir farklılık mevcut. Burda çıkan 1000.bölümün, 1000.bölüme uygun olup olmadığını tartışacağız.

Sizce 1000.bölüm denildiği ve söylendiği kadar, 1000.bölüme yakışır bir bölüm müydü değil miydi?
 
Ben tam tatmin olamadım. Tamam luffyciler için güzel bölümdü ben de zaten rocks fb si beklemiyordum ama ben adaya birinin gelmesini beklemiştim. Hatta beklenti den öte kesin gelecek diyordum, o da olmadı. :/
 
Değildi kotü bir bölümüydü hayır son bölüm 1000 bölüm olarak değilde 990 bölüm olarak cıksa oldukca beğenilirdi. Insaların bu bölümden aksıyon dan ve luffy'nin kaido'ya vurmasın dan cok D.clanı veya d'nin anlamli ile lgili bir şeyler duymak istiyodu.
 
1000. bölüm olarak değil de haftalık bölüm olarak bakıldığında inanılmaz bir bölümdü.

1000. bölüm olarak bakıldığında ne öğrendik? Luffy'nin Korsanlar Kralı olacağını öğrendik. Evet...
 
Bu bölümde olacakları herkes yazabilirdi. Evet KK olacağım lafı dahil. :) Çatıdaki sahneyi birebir çizen fanlar var haftalar öncesinden. Ace ve Yamato direkt piyasaya oynama. Anime çıksın Ace sahnesine çığlık atan fanlar görürüz büyük pazar ABD'den. Kısacası 1000 sayısına yakışmadı. Beni OP tarihi, dış dünya, Kınların şerefli ölümü, Vegapunk vb. tatmin ederdi.
 
Olmamasını istediğim senaryoda evde Luffys fierce attack açtım. Bölüm bence tüm klişeleriyle fazlasıyla güzeldi. Tatmin de etti ama beklediğim bu değildi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık