Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger ve Beyazbıyık Neden Savaştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bazı doğru bilinen yanlışları herkes dillendirmeye başlamış.1>Roger kendisi KK olmak ve kendine KK dedirtmek için yapmadı bu kadar ekşını kendisi zaten son zamanlarda bana KK denilmeye başlandı biliyormusun newgate diye söyleniyor oyajiye.Ben bu iki adamın husumetten veya miçolar yüzünde savaştığını düşünmüyorum çünkü Roger uğruna savaştığı shanksın belalısı teach’ i tanımıyor tanısa D olduğunu öğrendiğinde şaşırır vs.Benim kafamdaki plan şu roger amacı doğrultusunda pono ları tek tek dinleyip okuyup çalıp giderken WB bölgesindeki ponoları vaaay burası babalığın ben buruya girmiyim diyip geçmemiştir.WB direk ulen sen bunları neeedicen diye karşısına alıp girişmiştir.Öyle 3-5 sn ye değil bunlar savaşırken baya sohbet etmiştir.Oyaji roger ın asıl amacının ailesine zarar vermek veya alanına hakimiyet kurmak olmadığını ve bunu bu kadar güçlü bir adam olmasına rağmen yapmadığını ve tek amacının bölgesindeki pono veya ponolar olduğunu öğrenince durup düşünmüştür.Haydaaa bunca yıldır korsanım benimle denk dövüşebilicek bir korsan ama ne hazine ne güç ne alan hakimiyeti değilde pono peşinde.Sonuçta üstünlük kurulamıyan bir savaş tek amacıda WB için zerre tehtid oluşturucak bir şey değil vermiştir ve ebedi dostluk başlamıştır.Ayrıntıyı kaçırmayın WB dünya düzeninin roger tarafında değiştiriliceğini bildiği halde bile destek olmadı çünkü zerre umrunda değildi herşey gibi buda.
 

Üye silindi 1004

Net! Roger özgürce denizlerde yüzmek gezmek eğlenmek takılmak istiyor. Her şeyin sesini duyduğu içinde yolculuğu boyunca ilginç yerlere uzanıyor eli. Beyazsakal bir şekilde Roger'ın özgürlüğünü kısıtlamaya kalktı. Ya da emri altına almak istedi Shiki'nin yaptığı gibi. Gerçi çok ihtimal vermiyorum emri altına almaya çalıştığını. Belki Roger'ı oğlu yapmak istemiştir. Sonuçta Roger, Ace değil vurmuştur ağzına tokatı. Yaş farkı yok aslında muhtemelen Beyazsakal'ın o zaman aile fetişi yoktur. Gençken daha azılı biri olmuş olabilir şartlardan. Kısaca her türlü Roger'ın özgürlüğü kısıtlanmaya çalışılmış Roger tek atmış.
 
Oda Roger'ın Grand Line'ı fethetme meselesini bir güzel kıvıracak. WB'yi başka bir bahaneyle işin dışında tutacak. Yoksa bunca yıl rakipken Roger hayatının son 3-4 yılında WB'yi tokatlamaya mı başladı? Tabi ki hayır. Günü geldiğinde alıntılarım burayı.
 
Wb ile Mihawk benziyor.

Ben bu dövüşe tayfalarındaki kişilerin neden olduğunu düşünüyorum. Eğer oğullarına Rogergillerden atar gider yapıldıysa babalık Roger'lere atar gider yapmıştır. Ve sonuçta ne olursa olsun rakipler.
 
Aynı dönemin iki büyük korsanı tabii ki çarpışacak. Hele Roger gibi psikopat bir tipsen, sebep yok. WB’ye sen çok güçlüymüşsün gel bi kapışalım diyerek gemiye atlamış olma ihtimali bile yüksek.

Roger ile Luffy arasındaki en keskin fark bu zaten. Luffy için sebep gerekiyor. Ancak Roger ise çizimi, diyalogları vs incelenince anlaşılacağı üzere muazzam bir ruh hastası. Joker karakterinin daha iyi niyetlisi diyebiliriz
 

Üye silindi 1004

Roger gibi efsane, Denizcilerin bile sorgusuz sualsiz kral olarak kabul ettiği birisi Beyazsakal gibi büyük yıkık ve sonsuza kadar ezik olarak anılacak bir adamla neden kapışmış çok da önemli değil. Roger, Beyazsakal'ın içinden geçmiş ve bu olay tarihe böylece geçmiş. Akainu ne güzel anlatıyor gerçekleri, bazı hazımsız patates karakterler deliriyor tabii. Çakma babasıyla beraber sonsuza kadar ezik kalmaya devam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık