Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Sanji'yi hep ezer hep gömer. Adamın çıktığı ilk arka bakın orada da ölümüne dayak yer. Ne olursa olsun prensiplerinden vazgeçmeyen, yenmek veya yenilmek odaklı olmayan bir profil çizdi hep Oda. Ayrıca da aşırı şanssızdır, bu tip özellikleriyle yer yer Zoro'ya zıt(kazanma hırsı), yer yer de Luffy'ye zıt(aşırı şanssız) ki bu Oda'nın karakter tasarımında çok kullandığı Ying-Yang ile alakalı. Zıtlık sanatı yapıyor ve espri olarak da kullanıyor bunları.

Kadın meselesinde ise iki yıl öncesinde de rezil durumlara falan düşerdi bilmem ne ama 2 yıl aradan sonra Oda bildiğin itici çizmeye uğraşıyor gibi artık. Suratının aldığı şekli falan gerçekten itinayla itici çizmeye başladı çok göze batıyor. Uçması dışında da 2 yıl aradan sonra hiçbir karakter ilerlemesini bize göstermedi hala. Hem de güya merkezinde Sanji olan bi arkta. Bence Oda klasik şaşırtma taktiğini yapıyor ki kendisi çok sever. Okurunu aldatmak için yer yer şirazeyi bile kaçıran bi yazardır, Sanji konusunda da bilerek yerin dibine gömüyor sonra tekrar şahlandırıp ait olduğu yere koyacak.

Adamı monster trio'dan afaroz ettiler, yok zaten sadece aşçı Jimbei de geldi artık ona gerek de yok falan neler neler dendi :D Oda'nın istediği de bu zaten, böyle şeyler düşünün. Monster Trio'nun seri sonuna kadar korunacağı kesin bir şey. Serinin özüne işlemiş şeylerdendir. Ve her ne kadar çoğu kişi kabul etmese de Zoro ile Sanji arasındaki fark Ace ve Sabo arasındaki gibidir. Çok az yani normalde. Ama motivasyonları farklı, biri güçlenmek adına yaşıyor ve her şeyi yapıyor; diğeri sırf prensiplerinden dolayı ellerini bile kullanmıyor, kadınlara otomatik yeniliyor yani bariz değil mi işte? Ha bu sebeplerden işte Zoro ile Sanji arasındaki fark o bi "tık" farktan daha fazla, ama özünde birbirlerine çok yakın seviyedeler. Potansiyel de diyebilirsiniz artık adını ne koyarsan.
Güzel bir açıklama olmuş. Son kısım hariç katılıyorum. Farkları nasıl Sabo ile Ace'inki kadar az olabilir onu anlamıyorum. Biri dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak kişi, first mate. Eğer biraz Roger-Ray ilişkisine benzeyecekse bizimkiler, ki ben öyle tahmin ediyorum, Zoro Sanji'ye değil Luffy'ye yakındır güç olarak. Luffy-Zoro ikilisi başka. Zoro bir Nova, Oda bunu boşuna yapmadı. Son sayılarda görüyoruz. Hawkins itibar ettiğini gösterirken en kötü jenerasyon üyesi diye bakıyor Zoro'ya. Attığı slashe Luffy ve Hawkins'in tepkileri belli.

Öte yandan bazı şeyler beklenti meselesi. Bence Oda Zoro'yu ayrı bir yere koyuyor, bunu da göstermesi yakındır. Ödülünün 1 milyarı görmesini ve H.haki çıkmasını bekliyorum. Sen beklemiyorsundur olabilir.
 

Üye silindi 1004

Geleceği görmek de tam boş muhabbet ha! Enel'in zihin okuma gücü çok daha iyi iyiydi.
 
Geleceği görmek de tam boş muhabbet ha! Enel'in zihin okuma gücü çok daha iyi iyiydi.
Adamın ne söyleyeceğini bile biliyon. Onu geçtim Enel'in olayı daha çok yıldırım ile alakaliydi.

Bu arada Goro Goro net en iyi meyvedir. Katakuri de olsaydı ne olurdu merak ediyorum. Evi arabayı satıp Katakuri'ye başardım. Çok net KK üstü olurdu.
 
Akainu'yu yenemeyecek, ölecekken de Dragon kurtaracak diye düşünüyorum ben Sabo mera merayı yediğinden beri. :/ Bakalım artık.
Oda verdi mesajı. Hiyerarşik olarak üstün olan meyve sahibi kesin kazanacak diye bir şey yok diyor. Ace'in yapamadığını Ace'in meyvesini yemiş kardeşi yapacak.

Akainu ne kadar güçlü olursa olsun illaki birisi tarafından yenilecek. Buna itiraz eden yoktur sanırsam. Ben ise paramı Sabo'ya yatırıyorum sadece. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık