Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de şunu farkettim luffy nin tekniklerinin benzerini sanji de önceden yapıyormuş.
(Luffy ye laf atmak için söylemiyorum bunu bir şey belirtmeye çalışıyorum direkt aaaa luffy ye laf attı demeyin diye söylüyorum bunu)

Sniper



Ve son olarak ikisinin dikkati başka yerdeyken
ki rayleigh in söylediği sıyrılma olayı.


Sırf sanjiye laf atmak için veya sırf luffy ye laf atmak için bu mesajı alıntılamayın lütfen.
Konu sanji-luffy laf dalışına dönmesini istemiyorum. Bu bölümde gördüğüm sahnelerinin benzerini başka bölümlerde de gördüm onları attım sadece. Yani aynı sahneleri zoro veya nami yapsaydı onları da atardım.
Sanji ile Luffy'nin farkı, Sanji tehlikede olduğunun farkında olduğu anda, gardı havadayken kurşun sıkıldıktan sonra tepki göstermesi. Luffy daha eleman silahı nişan alırken, ortada fos yok yumurta yokken kafasına çakıyor. Luffy, karşıdaki adam cümlesini bitirmeden söyleyeceği lafa cevap veriyor. Sanjinin mantrası güçlü, ama kesinlike Luffy'nin yanına yaklaşamaz şu anda.
 
Tamam işte o ikinci sahne alpa :D bak birinci sahnede ikisi de nişan alıyor sonra ikinci sahnede ikisinin saldırısı da yolda olmuş oluyor. Luffy bir zahmet daha hızlı vursun hedefine sanjinin hedefi binanın üstünde el insaf :D
Sanji'niye nişan alınıyor. Nişan alındıktan sonra nişangahın içinde hareket ettiğini gösteriyor. Diyorum ki Luffy kendisine nişan alınmadan saldırısını yolluyor.

Sanji'nin ki tecrübeli fbı ajanlarının sessizlik anında gard alması iken Luffy'nin ki Nicolas Cage 60 saniye filmindeki davranışları gibi olmuş. Arkadaş özellikle Dünyanın en güçlü adamları arasında bile nadir kişi geleceği görebiliyor diye dedirtmiş Mangaka. Luffy'nin bu gücü kazanmak için ölüp ölüp dirildiğini gördük. Ne diyelim? Sanji Okama adasında kaçarken bu güce erişti mi diyelim?

Rayleigh senin bile 1.5 yıllık eğitim sonucunda böyle bir seviyeye erişebileceğini düşünemiyorum diyor.:S

Bazı şeyleri yazmadan önce az çok seride söylenen şeyleri düşünmek yeterli olacaktır. Onu geçtim sahne arasında fark var yani. Hadi ona yorum diyelim de azıcık Rayleigh'nin dediklerini düşün.
 
Ya adam Sanji Luffy'den büyüktür demiyor zaten sahneler benzer diyor. Sanji'nin de gözlem hakisi bayağı iyi diyor. Özellikle belirtiyor bir de Sanji Luffy dalaşına dönmesin lütfen diye. :(
 
Ya adam Sanji Luffy'den büyüktür demiyor zaten sahneler benzer diyor. Sanji'nin de gözlem hakisi bayağı iyi diyor. Özellikle belirtiyor bir de Sanji Luffy dalaşına dönmesin lütfen diye. :(
Tamam biz de arada fark var diyoruz.:D Mantığıyla açıkladım. Arkadaş Oda bile düşünmemiştir diyor. Arkadaş Oda düşünmüş ki oraya bunu belirtecek şekilde ek bir sahne koymuş. Yani bunu açıklıyoruz diye fan oluyoruz. Ya da kıyaslamaya sokuyoruz oluyor.

Aynı arkadaşlar Owen sahnesinden dolayı Sanji'yi Luffy'den kat kat hızlı yapmıştı. Bazı hater arkadaşlarımız da bu fırsatları kaçırmıyor.:D Sonrasında Sanji'ye Niji tarafından yavaş muamelesi çekildiği sıra bu arkadaşların sessizliğe karıştığını gördük. Eksik yorum olunca sonrasında böyle kazalar ortaya çıkıyor. Bunu belirtince de yine hatalı oluyoruz. Ne tartışacağız burda?

Tartışma ortamı bura. Azıcık gelip burada bunları tartışmayacaksam ne işim var burda? :D
 
Yine de Luffy'nin daha iyi olduğu belli bence. :oleyo2:
Evet bence de öyle. Ama benzer sahneleri koyup özellikle yanlış anlamayın demesine rağmen konunun farklı yerlere gitmesi garibime gitti. :D

E. Oda SBS'de herifin spesiyal hakisinin mantra olduğunu söylemiş zaten, ajanda post atıp bana cevap atmayın ne demek?
Ajanda post ne demek hiç bilmiyorum ya.Haklısınız sanırım ama ben anlamadım. :(
 
Elder Scrolls'un efsane bir trailer'ı vardı. Binek hayvanı deyince o geldi aklıma. Oradaki Viking de Kaido gibi işte. Atayım hatta dur:

Çok uzun bu kim izlicek şimdi :S


Tekme yeyince üzüldüm. :(
Petayı arayın hayvan istismarı var. Luffye yazıklar olsun.


Aynen, kaidonun adamlarının tasarımlarıda güzel mad max havası katmış.
@amaneden caribonun indiği adayla wanonun alakası yok ama bakalım nasıl bağlar.
@Densetsu no Samurai Hawkinksin meyvesi kuma veya oruçun gibi saldıraya yönelik bir artısı yok ondan pasif dedim. 3 meyveninde savunması güzel ama hawkinste saldırı yeteneğini görmedik.
Ben daha çok dark souls havası aldım. Orda da böyle uzun boyunlu ejderler vardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık