Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910: Wano Ülkesi'ne Doğru

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahtapotun bir numarası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen espri olsun diye konulmuş bence. Zira uzun süre kendisini kimse fark etmiyor.
 
Editor's Comment::Ch911::OnePiece.. "Arc Wano have started..!" "Will the crew be able to meet each other again?"

Editör youmu 911 Wano arc başlıyo tayfa tekrar bir araya geleçek mi.

Belki merak edenler vardır diye paylaşıyorim....:cool:
 
Ufak bir göz attım da şu meyve kıvrımları olan hayvan, smile yiyip, meyve tarafından ele geçirilmiş bir gifters olabilir. Her smile yiyen kişi güç sahibi olamıyordur.
 
3 ihtimali var. Dost , düşman yada tarafsız. Diğerleri kayıp olduğundan dost veya düşman olmalı. Kin'emon konuşmadığı için ise dost olma ihtimali olsa da düşman olma ihtimali daha kuvvetli bence. Yani ben düşman olduğunu düşünüyorum. Aslında bu da bir sır olmaz ise gelecek haftaya en sondaki hayvanların davranışlarından az çok belli olur durum. Bilerek zarar verdilerse düşman olacaklar yada tarafsız . Dost olma ihtimali çok zayıf .Bana göre tabi ki
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hareketleri bana dost canlısı gibi geldi ama bilemedim ben de, hani selam durup, gülme vaziyetinde takılması falan gemide.:D Ama diğer hayvanlar düşman çıkacak gibi duruyor. Hatta kılıçlı babun sınır devriyesi bile olabilir sanki.
 
Nami varken hiç yanlış bir yere gidilmiş miydi? Wano mu değil mi diye soranlar oluyor da, Nami varken yanlış bir yere gitmezler bence.

Bir de; Zoro'nun saçından ve Luffy'nin yarasının iyileşmiş olmasından dolayı zaman atlaması olduğunu düşünenler var. Gazetede Reverie haberi olduğuna göre o da mümkün değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık