Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığını cidden açıklama olarak mı görüyorsun ? Benim gördüğüm kanıtı bile olmayan bir şey söyleyip bunu dayatmaya çalışmandı.
Yaptığım açıklama basit Türkçe dil bilgisi. Daha neyini açıklayayım. Objektif ve subjektif bilginin ayrımını bilmiyorsan sana anlatabileceğim bir şey yok.
 
O zaman Beş Kadim için kutuya Dünya Hükümeti Yöneticileri yazacaktı. Kutu bilgisini One Piece halkı değil, biz görüyoruz.
Im-sama normalde yok hükmünde olduğu için en üstün Gorosei olduğu yazılmıştır. Im-sama daha çok ruhani lider gibi veya İngiltere kralı gibi bir pozisyonda olması mümkün.
 
Ben o şekilde düşünüyorum, yanılırsam da o şekilde yanılayım. Ama ben o gücü onlardan alamadım bir türlü. Bu

Doldurdurlar da nasıl doldurdular? Denizciler kendileri mi karar verdi, dışardan alalım diye yoksa Gorosei'ye mi danıştılar? Kendileri karar vermediklerine göre... Birisi de diyememiş yani '' o kadar amiral potansiyelimiz var, kendi içimizden halledelim diye. Daha iki bölüm önce iki tane amiral adayı eleman gösterdiler bunlar... Tam lazım olduğunda ortadan mı kayboluyor bunlar?



Nasıl önemsemez? Adamlar her şeyi önemsiyorlar. Luffy daha 30 milyon beliyken bunlar konuşmuyor muydu? Adamlar belli ki her türlü olayı dikkate alıyorlar. Satranç gibi her türlü hamleyi inceleyip ona göre adım atıyorlar. Temizliği de nasıl yaptıkları ortada. Bak Ohara'da da temizlik yapıldı ama amiraller kullanıldı. Ne bileyim, çok farklı anlam yüklüyorsunuz bu adamlara.
Önemsemiyor dediğim olay onların bulunduğu bölgelere yansımadığı sürece önemsemiyorlar. Yeni Dünya'yı mesken yapmalarına izin vermişler. Denge de oldukları sürece bir zararları olmuyor Hükümet'e. Hem de bu çapta büyük Korsanlar diğer korsanlara karşı da tehdit oluyor. Bir nevi avantajlarına çevirmişler durumu.

Şu ana kadar durum böyleymiş. Şimdi adamlar diyor ki terazi yıkılıyor. Temizlik vakti geldi. Gizli kapılar ardında gidip kimin kafasını almamızı istersin diye birine soruyorlar. Ben de oluşan izlenim, bizzat savaşa kendilerinin girecekleri oluyor. Çünkü öncesinde de Korsanlar ile Denizciler savaşıyordu. Şimdi ne alaka temizlik vakti geldi deyip eşorfmanları üstüne çekmen?
 
Bu herifi zaten kimse bilmiyor ki . Kapalı bir adam. Gorosei bile herife nerdeyse tapacak. O derece ulu biri nasıl oluyorsa. Bunu bilen Dragon'dur belki bir de Doflamingo.

Dünyada kimse bu herifin varlığından haberdar değidir. Gorosei bu adamın hükümet tarafındaki gölgesi.

Emirleri , ölüm izinlerini cart curt her sene bu adamdan alıp uyguluyorlar.

Belli ki WB'in savaşını da IM istemiş.
+1 Görünce şaşırıyorlar zaten. Im sama gelmiş diye. Kongu da 1 kere mi ne gördük topu topu mesela. Adam mw ye bile gelmeye tennezzül etmemişti.
 
Birşey daha var.Tarihte biliyorsunuz haçlı ordusunu toplayanlar falan papalık siyasi açıdan çok güçlüydü.Savaşa girişen papalar da vardı.Bu adamın kıyafetleri de benziyor yani ulu görmeleri boşa olmasa gerek Mary geoise vs baya hristiyanlık teması var mangaka yine almış buralardan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık