Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyorduk böyle kişiler çıkacağını zaten. Olay zaten D.nin arzusunun gerçekleşmesi. Roger KK olmuş ama arzu yerini bulmamış. Luffy yola KK olmak için çıkıyor ama hikaye bununla bitmeyecek. Bir şekilde D.nin arzusunu gerçekleştirecek Luffy. Olay zaten Roger'ın yapamadığı yapmak olacak. Bu anlamda Dünya Hükümet'inde gizemli görünmemiş kişiler çıkmasını ben bekliyordum.

Bu şaşırtıcı olmadı. Ama denildiği gibi bunları artık daha hızlı açıklamalı bence. Gösterdin adamı tam göster kim olduğunu açıkla işte. Perde arkasında kalmasın. 900 bölüm olmuş zaten daha nesini saklıyorsun adamın.
Acelen ne Alpa'cım? Bırak devam etsin. Ömürlük seri işte. :/ Bitince mutlu mu olacaksın? :S
 
Görmek istemediğim tek şey bu ım denen kişinin serinin dinamiklerini sarsacak denli güçlü çıkması. Şu ana kadar çıkan kişiler ne denli güçlü olursa olsunlar hep bir denkleri oldu. Umarım bu denge bozulmaz ve sadece güçlü çıkar.
 
@Smoker

Vivi gibi bir karakterin Luffy ve Teach ile beraber ön plana çıkarılışını neye bağlıyorsun? Shirahoshi olsa yeteneğinden ötürü yine neyse diyorum, Vivi'yi çok garip buldum.
 
16 senedir takip ediyorum bu seriyi ve artık sıkılmaya başladım. Ben bir şeyler öğrenmek istiyorum, buna rağmen sürekli yeni yeni gizemler çıkıyor.
Eski bölümlerde serinin başında oluşan gizemleri öğreniyorduk, hala öğreniyoruz ama gizem o kadar artıyor ki öğrendiğimiz devede kulak kalıyor. Bence serinin gidişatı sonucunu da değiştirmeye başladı. Sence ne kadar daha uzadı seri?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık