Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 905: Güzel Bir Dünya

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyor mu :/ Seride bir tek Big Mom dedi başka da hatırlamıyorum :/
BigMom sayılmaz.
Sterry'den çok umutluydum. 823. bölümdeki havalı konuşma sahnesinden sonra güçlü bir karakter olacağını ve ileride Sabo'yla teke tek bir vs atacağını düşünüyordum. Ama neredeee. Ne umduk ne bulduk :(
Bir kralın sezgileri var diyoruz siz takmışsınız kuvvete, güce. Sterrydeki o liderlik kumaşını korkaklığı ve güçsüzlüğü gölgelemiş anlaşılan. :(
 
Gördüğüm spoilera göre kraliyet aileleri akın akın gelmeye devam ediyor. Gece olmuş, terasta oturan Ryo ve Fuji sohbeti devam ediyor. Fujitora dikkatini birşey çekmiş gibi yüzünü gökyüzüne çeviriyor. O kadar yüksekteyiz ki ayı hissedebiliyorum. Fujitora, yine de çok uzak olması komik değil mi. Yolculuğun sırasında ilginç birşeyle karşılaştın mı diye soruyor. Aslına bakarsan benim için bile sıkıcı geçti, itiraz ettiğimden değil tabii ki Rahahaha!

Flashback var. Bir denizcinin refakatinde çok uzun yoldan gelen ailenin prensi karşısındakini çocuk gibi azarlıyor ve karşılık olarak özrü yalvarmayı geç bir mimik bile alamayınca daha da çıldırıyor. Calm Belt'ten geçerken deniz kralarının saldırısına uğramışlar (aslında prens korkudan öyle sanıyor, deniz kralları sadece bakıp geçmişler) ve prens stresten gemideki tüm erzağı yiyip bitirmiş :D Yol boyunca hizmetçilerine balık tutturmuş ama hep minicik, tatsız ve çirkin balıklar yakalanıyor. Yakalanan mürekkep balığı hepsini siyaha boyuyor, yılan balığı çarpıyor. Yol boyunca bir deri bi kemik kalan prens G1 üssüne vardıklarında kendileri için hazırlanan yemekleri gömerken hala azarlamaya devam ediyor. Neden bizi deniz krallarından korumadın ha. Senin yüzünden neredeyse açlıktan ölecektik lanet herif! diye bağırdıktan sonra ilk defa cevap almış. Rahahaha! Açlıktan ölmek için bir sebebim yok seni dırdırcı velet.

Tam bu sırada limanda bir arbede yaşanıyor. Limana gelen ailelere suikast girişimi CP0 ajanı tarafından engellenmiş, gazeteciler coşturuyor. Ajan uzun bacak kabilesinden gibi duruyor, üzerinde takım elbise var ama göğsü açık. Boynunda da kaynak gözlüğüne benzer bir gözlük asılı, yüzündeki maske gaga burunlu ve etrafında da tavuskuşu tüyleri var. Yanındaki ajan da oldukça pofuduk duruyor, kuyruğu var. Daha şimdiden eğlenceli olacağa benziyor değil mi Kitsuneko-san dedikten sonra geppo benzeri bir efekt ile gök yüzündeki krallığa doğru inanılmaz bir hızda uçuyorlar. Refakatçiyi hala silüet olarak görüyoruz. Neyse ki bela yine beni bulmadı, umarım bu şansım devam eder. Rahahaha! Silüet olarak, sırtında sarmaşık gibi dallanıp budaklanan kanatlar(?) oluştuğunu görüyoruz. Uçarak uzaklaşırken etrafa yapraklar saçıyor ve tozu dumana katıyor.

Editör notu: 10 bölüm sürecek Reveire'yi bomboş çizmeye devam!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık