Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Cracker (Handikaplı)

Kazanan kim olur?

  • Zoro affetmez keser.

  • Cracker maalesef doğrar.

  • Berabere biter.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Sakata Gintoki Ahbab haklısın o kısım biraz tuarsız olmuş. Ancak @Hakili Yumruk dostumuzun dediği gibi bilerek veya kasıtlı yapılmış birşey değildi. Konuyu acele açtığımdan olay spontaane gelişti. Arkadaşşın dediğ gibi oradakki handikapsız kısmı tamamen sıfır yogunluk olarak, eşit şartlarda dövüşe başlamalarıydı. Arkadaşlar tartışmaya başlayınca baktım öylede hiç eşit olmayacak Crackerr aldı başını gidiyor. Bende ona yağmur dezavantajını vereyim dedim. İstedim ki meyveden çok kılıç teknikleri, dayanıklılık, fiziksel güç ve haki konuşulsun.

Yoksa meyveyi kısmazsak tarafsızlıktan nasıl söz edebiliriz? Zoro yiyemeyeceğinden püskevitleri yokedemeyecek. Ve belkide esas zırhıda kesemeyip Cracker'ın asıl halini göremden vs bitecek. lk önce Nami kenarda olssun diye düşündüm böylede çok klişe olur diye vazgeçtim. Birine avantaj veya dezavantaj vermeyince bu vs'yi tarafsız bir şekilde açamıyorruz ki.


@kuroashi.no.sanji1993 Dostum Cracker'a parantezz içinde handikaplı yazar mısın başlığa? Bakalım nolacak:D
Aynen bak hatırlıyorsun önce yağmu mağmur yoktu dimi?
Sonra bir baaktım Cracker meyve sebebiyle uçuyor hemde inatçı,aksi Zoroculara rağmen.:D Bende kendimce bir çözüm buayım dedim.
Hayır yani handikabı vermese bile Zoronun herifin hakisini aşacağıda %100 değil. Kaptanı bile gördüğüm en sert BH diyorken.

Bana laf atman ağalar. O vsde tüm suç Oda-samanın...!:mad:
 
Zoro yağmurda ıslanmış krakerleri bile kesemez.

Luffynin dişleri > Zoronun kılıcı.

Sanji Luffynin dişini kırdi.Burdan da Sanji >Zoro çıkıyor.Hadi eyvallah
 
Zoro luffyin yendiği ve yenebileceği her karakteri yener ama luffyi yenemez.Bu seriyi bu kadar yıldır izliyorum bu görüşümde asla değişmedi bundan sonrada değişmez.
 
Zoro rahat bir şekilde alır luffyi oyalayanlarda kraker askerlerdi dövüş alanı yağmurlu olduğuna göre zoro zorlanmadan alır bence crackerin gücünün meyve tabanlı olduğu belli bu meyvesinide kullanamiyacağı bir ortamda zoro gibi bir rakibe dayanamaz.
 
Yağmurlu bir günde Cracker en önemli silahından yani meyvesinden mahrum kalacak. Bence Zoro mahveder Cracker'i. Cracker'in o kadar ödülü olmasını da ben meyvesine bağlıyorum. Adam bildiğin ordu. Islanma mevzusu olmasa Luffy, Zoro ve Sanji bile beraber alabilir diyemem. Adamın her bir bisküvi askeri en az 350-400m adam seviyesinde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık