Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 888: Aslan

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni modu hiç sevmedim çok alakasız güçler geliyor seriye. Minkler tamam neyse de ay ile güçlenmelerinin ne alakası var şimdi? Bir de İnu ve Neko bir daha ki savaşta kozumuz var diyorlar tamam da ya dolunay olmadı bu sefer ne olacak? Oda bir şeyi söyletiyor ama sanki rastgele yapıyormuş gibi bir izlenim oluşuyor.

Mangaka'nın yaptığı nadir şeyleri sevmem onlardan biri oldu bu.
Bölümü spoilerde ilk sayfalarda ben de gömdüm de,şu eleştiri biraz zorlamaya kaçmıyor mu?
Adam yeni bir ırk çıkarıyor ortaya,hani normal bir insanda şu özellik çıksa durduk yere anlarım eleştriyi,ama ırk.Bu adamlar insan değil,Balıkadamlar'ı serinin başında görmüş olmasak balıkadamlar'da saçma diyeceksiniz.Adam bir anda tasarlamıyor ki dolunayda güçleniyor çıksınlar diye.Mink adasında bahsediyordu zaten bundan.He rastgelmesi derseniz,anlarım.Ama bir şekilde karakteri tanıtması lazım.Ayrıca şuan bu kızın Chopper'in 3.formuyla aynı güçte oldugunu düşünüyorum ben ne az ne fazla.O gemiye Jinbei de gitse,Chopper'da gitse o dümeni söker atarlardı.Maksat karakter görünsün yani.
 
Bu forma geçmek için özel bir eğitim almaları gerekiyor sanırım. Hatırladığım kadarıyla da Bepo reis daha çocukken Zou'dan ayrılmış. Yani pek sanmıyorum ama Wanoya kadar arada öğrenir mi orası muamma gibi :D
Haklısın. Bepo'nun öyle bir durumu vardı unutmuşum. Öğrenme fırsatı olmamıştır muhtemelen. :D
 
Öncelikle kendi Dünya'sında daha güçlü değildi. Dünyalar arasında geçiş yaptığı için kullanım sıkıntısı çekti büyü gücünü, çünkü işleyişi farklıydı. Luffy'lerin Gökyüzü Adasına gittiklerinde rahat nefes alamamaları gibi. Aynı oksijen ama sıklığı farklı, sadece alışmak gerekiyordu.

İkinci olarak bir ihtimal üzerinden eleştiri yapılmaz. Aydan geldikleri kesin değil, forumda bir kişinin düşüncesi. Sadece buna bakarak yermek zorlama değil mi?
Mevzuyla alakamız yokken araya giriyoruz, şahsen giriyorum çünkü mevzu gerçek değil. Yalan.
İlk olarak mevzuya ilişkin eleştirimi tee konunun başında yahut spoiler yorumlarında yapmıştım zaten. Bana göre bir oldubittiden bir saçmalıktan ibaret dönüşüm mevzusu, ayrıntıya tekrar girmeyeceğim.

Ikinci olarak ihtimal üzerinden eleştiri yapan yok burda, arkadaş bir ihtimalden bahsetti, teorisyenleri çağırıyorum dedi, ben de eğer ihtimalin tutarsa FT çakması olur dedim, ki aynen öyle de olur zaten.

Velhasil mevzuyu bilmediğiniz, önyargılı olduğunuz, önceki yorumu okumadiģınız yahut da gözden kaçırdığınız için benim cevabi mesajımı konu mesajı olarak algılayarak uzattıkça uzatıyorsunuz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir sonraki arc Nami'nin göğüsleri, Sanji'le Pudding'in evlilik fantezisi ve lolita Carrot temalı olacak sanırım. FT seviyesinde fanservise dönmesine az kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık