Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Dizi ve Filmler

Hak etmeyen hangi film var kendi dalında ? Fight Kulübüde sonuna kadar izledim güzel filim ancak diğerlerinin yanında gidip de diğerlerinden iyi diyemem.
Çoğu iyi filmler olsa da içlerinde mutlaka izlenmesi gerekenleri bırak, bildiğin kötü filmler bile var. Fight Club için Underworld ve Resident Evil'den (bunları da koyu çizdiğin için örnek gösteriyorum, koyulaştırmadıklarının içinde daha kötüleri de var) iyidir demeyenin de filmi ne kadar anladığı şüphe götürür. Şu yazıyı okumanı tavsiye ederim.
 
Hak etmeyen hangi film var kendi dalında ? Fight Kulübüde sonuna kadar izledim güzel filim ancak diğerlerinin yanında gidip de diğerlerinden iyi diyemem.
Bir kere izlemek yetmez o filmi. Bir kez izleme yalnızca birbirini döven adamları görürsün. Ondan çok daha fazlası vardır o filmde.

Edit: Bir tane daha sikko'cu bulmak mutlu etti beni :D.
 
Eski dizileri,filmleri yeni nesil izlemeyi pek sevmiyor bende dahil çünkü çekimleri kötü oluyor başlığı düzeltebiliyormuyuz 1990 yılı üzeri yapayım zaten bu zamana göre ölmeden izlenmesi gereken filmler Siyahla işaretlediklerim diğerlerini önerdim sadece.Çünkü siyahla işaretlediklerim kendi kategori ve konularına göre en iyi filmler.Ne olursa olsun Yıl farketmez Yüzüklerin efendisi serisi her türlü başyapıttır resmen yeni bir dünyadır kitaplarını almadım ancak konusunu biliyorum evrenini çok bağladı beni kendine.

Su an cok büyük bir celişki icindesin dostum :D Konusu biliyorsun ama kitaplarini almadin ve evreni seni cok bagladı ? Birincisi filmlerin LOTR evreniyle pek bir alakasi yok. Sadece savaslari görüyorsun. Kitaplari okumadan evreni asla bilemezsin. Bir okuyucu olarak söylüyorum sana eğer cidden bu kadar seviyorsan direk kitaplarini al ve okumaya basla cok zevk alacaksindir. Ayrıca savaslarin anlatildigi 3 kitap cok sıkıcı geldi ama filmden cok farkliydi bu kesin. Bir kere tom bombadil vardi :D Yani uzun lafin kısası eğer evrenini kavramak istiyorsan kitaplari okumalısın.
 
Dizi olarak; the sopranos, oz, the wire, six feet under, band of brothers. Film olarak The gotfather, inception, star wars, lotr. Fritz Lang ve Ingmar Bergman filmleri de izlenmesi lazım bence.
 

optimistic

liste güzel çoğu bilindik filmler ve diziler. Ancak ben olsam hulk'ı, kaptan amerika'yı falan alacağıma gider "eagle eye" alırım, gider "life of pi" falan alırım konu yönünden bakarsak. Ama aksiyon olsun bol dövüş olsun pek anlam olmasın diyorsanız hiç durmayın :D Ama ayrıyeten kaptan amerikayı hiç sevmiyorum adamlar amerika da amerika tamama her filmde biraz oluyorda burda gözümüze sokuyorlar izlerken acayip sinirlenmiştim. Sıralamada konu olarak v for vendettayı başa alırım ben sonra matrix gelir 3. de braveheart gelir. Senin sıralamana bir şey demiyorum ama sırf aksiyona göre dizmişsin onun için diyorum.
Dizilere gelirsek usta çoğu iyi ama supernatural habire kendini tekrar ediyor sırf para kazanalım diye uzatılmış bir seri. Teen wolfu izlemedim ama aldığım duyumlara göre gayet sıradan bi diziymiş yani illa izlenecek birşey yok. Ama günümüz ergen kesimine çok hitap ettiği için tutuluyor.
 
Film;Fight Club izlemeyen ölmeden önce izlesin kesin.
Dikkat edin ölmeden izleyin bak güzel film konusu ve manası derindir tavsiye ederim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık