Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 885 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aptallığı işin ayrı boyutudur, ona göre tartışılır. Sen "Luffy Bigmom'dan kaçtı." dedin, ben de ne kadar mantıksız konuştuğunu anlattım. Olay bundan ibaret. Başka yerlere çekmenin manası yok. O durumdayken niye sözünü tutup Bigmom'a dalmadı diyorsan sözün bittiği yerdeyiz demektir. Luffy kaçmayacağım derken hiçbir zaman kamikaze yapıp pok yoluna tayfasını öldürteceğini söylemedi. Tek bir anlamı olan o sözü bu kadar kıvırmak da yani ne bileyim? Absürt duruyor kısaca.

Söz konusu Luffy oldu mu umutsuz vakasın. :D Bu yüzden lüzumlu lüzumsuz istisnasız her konuda muhalefet olmanı anlıyorum, hatta yakında adam olsa kolu bacağı uzamazdı diyecek duruma da geleceksin biliyorum ama bu konuda yapma bunu. :/ Dışarıdan harbiden kötü gösteriyor seni. Yazdıklarının biraz tutarlı yanı olsun be dostum. Ne ummaya geliyoruz ne buluyoruz forumda. :S

Not: Kaldı ki alt tarafı kurgu takip ediyorsun. Tayfanın kalanı gelse bir şey değişecek mi sandın? Yonkou bu. Savaşmak istiyorsan Kaido'da olduğu gibi tonla adam yığman lazım. Şu durumda senaryoda böyle bir şey olabilir mi? Olamaz. Dahası Jinbei olmasaydı ne yav? Onu oraya koyan mangaka zaten. O olmasa Luffyler yakalanmazdı. Yakalandılar mı? Gökten meteor düşer gene çıkarlardı. En kötü Luffy kolundan olacaktı o senaryoya göre ama Nami ölü olmayacaktı sandığın gibi. Yav o dünyanın tanrısı kafasına göre oturduğu yerden çiziyor işte. Biz de koca koca adamlar oturmuş şunları tartışıyoruz. Hacı abi hayal bunlar hayal. Bir kişinin totosundan çıkma hayal. :S Öyle şeyler yazıyorsun ki ben de memleket meselelerini konuşurkenki ciddiyeti takınmak zorunda kalıyorum zorla. :S Etme eyleme gözünü seveyim. Koca koca adamlarız yav neleri yazıyorsun/yazdırıyorsun bana şurada. :D
Bu konuda diyeceğimi dedim kanksss. Halamın bıyığı olsaydı eniştem olurdu, aslında şöyle degildi böyleydi, onu kast etmedi şunu kast etti... Bunlar geometri ile özellikle 180° kavramı ile ilgili şeyler :) Hani sen de öyle bir yazıyorsun ki yazdığım şeyler gerçekten olmamış gibi. Luffy Tüm Kek'e gitmekle tayfasını tehlikeye atmamış, Kraker'le dövüşürken Nami'yi de dövüşün içine sokmamış, yakalandıklarında Nami esir olmamış vs. Bunları hep ben uyduruyorum tabi. O yüzden Luffy konusunda olumsuzum :fool:

Bir de Jinbe gelmese Namı ölmeyecekti demişsin. Luffy kollarını kopardıktan sonra Nami'yi o adadan tek parça çıkarabilir miydi sanıyorsun ? Kolları sağlamken zor kaçtılar. Hatta hala kaçamadılar :)

Jinbe'nin orada olması mangakanın işi değil demiyorum zaten. Lakin Luffy oraya gitmeden Jinbe'den destek alacağını belirtse ters bir durumda tayfasını kurtarma olasılığını yükseltmiş olur biz de "he bu adam tayfayı düşünüyor" derdik. Öteki türlü sen saftirik saftirik hareket ediyorsun sonra da tayfasını düşündü diyorsun. Adamın yaptıkları ortadayken bu senin düşüncenden öte gitmiyor :bilmem:

Evet, bazen gereksiz ciddi oluyorum. Ama bu gerçekleri değiştirmiyor o ayrı :D Herkesin tarzı...

Ulan diyeceğimi dedim dedikten sonra yine bi' ton şey yazdım :oleyo:
 
Luffy nin bu kaçışından sonra G4 den daha etkili bir yeteneği olmadıgı garanti bence. Kaido dan once Gaban'dan eğitim alacagı teorilerini okumuştum, şimdi kesin gözüyle bakıyorum bu duruma.
 
Güzel bölüme benziyor.

Bula bula o aynayı mı buldun balıklama atlayacak. :)

Kata'nın şaşkın ifadesi ve Luffy'nin yüz ifadesi güzel olmuş.

Bir de o çift sayfadaki Cracker galiba.
 
Luffy nin bu kaçışından sonra G4 den daha etkili bir yeteneği olmadıgı garanti bence. Kaido dan once Gaban'dan eğitim alacagı teorilerini okumuştum, şimdi kesin gözüyle bakıyorum bu duruma.
Gaban teorisi varsa da boşuna bel bağlama. Luffy dinlenme sonrası Kata'yı alırsa şuanki gücü gayet yeterli olur. Kaldı ki gaban ortalama amiral seviyesinde biri, şuanki Luffye katkısı pek olmaz.
Buda bir gelişme sonuçta :D ama bence gücü tam tükenmeden kendi isteğiyle formdan cıktıgı için zayıf düşmedi.
Kendi isteği ile bunu yapıyorsa ve hala saldırılara karşı kendini savunabiliyorsa gayet iyi durumda demektir. Çünkü genelde G4 sonrası bitik oluyordu. Ancak spoilerda G4 süresi bitiyor dendi. Bu da kendi iradesi dışında gerçekleştiğini gösterir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık