Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aladdinler is basinda, deniz bocekleri temizlenmis. Dedigim gibi Germa, Bege ve Luffyler -Luffy haric- Kakao Adasinda bulusacaklar. Luffy G4’e gececek ama Kata’ya zarar veremedigini gorunce Brulee salagini harcayip disari cikacak. Ya da Brulee disarida dolanirken Caesar gelecek. Cilgin bilim insanini unutmayalim. Son olarak Kata’ya olan sevgim her gecen gun artiyor :utan: Chopper, Usopp gitse de tayfaya gelse. O varken doktora ve ne yaptigi belirsiz birine gerek yok. Hatta Luffy’i harcayip kaptan olsa. KK’lik yakisir.
Nedense sacma olacak ama icimden kadin oldugunu dusundum bir an :-/
 
O eziklerin haki kullandığı mangada var mıydı? Varsa Oda'yı ağır eleştireceğim durumlardan birisidir.


Orada bence Luffy'nin dediği cümleye binaen söylüyor. Ekstra bir manada demiyor o anlamda bana göre.


Zaten bizim çeviride öyle. Ama kafa yorunca Raideninde dediği gibi o ihtimale çıkıyor gibi olay.
Haki bilenler yardım etsin diyordu askerlerden birisi kafes itilirken.
Hee. Soracağını önden görüp zaman kaybetmemek için "tabi ki" gibi bir kalıp kullanıyor. Fişeqsin yine twey. :oleyo:
:good:
 
İkisi de.:D Mesela Luffy'nin uyanıştan haberdar olmamasının nedeni Oda'nın uyanışı seriye sonradan eklemesinden kaynaklanıyor fakat Jinbei'nin Marco'lardan bahsetmemesi tamamen gizem kasmak için bana göre.Yoksa adam orda ''Dinleyin 2 yılda önemli şeyler oldu'' tarzında konuşmaya giriyor denizcilerden,Akainu vs Aokiji'den vs. bahsediyor ama en az bunlar kadar önemli bir olay olan Marco vs Teach'ten bahsetmiyor.Gizem kasmaktan başka bir nedeni yok.1 chapterda bu kadar bilgiyi Oda'yı öpsen vermez.Adamın serisinin bu kadar tutulmasında zaten gizem unsurunun çok önemli bir yeri var.Bu yüzden bu tarz önemli bilgileri hep böyle az az vericek.Tabii bizde hep ''Neden burda söylemedi ? Neden şunun şundan haberi yok ?'' dicez.Dışardan bir gözle bakınca saçma gözüküyor ama yapcak bir şeyde yok.
O da sonradan ekleme olabilir. Hatta uyanıştan daha fazla o en azından geçmişti. Bence bir çok şey de ilerde aklıma daha iyisi gelir diye bilgi vermiyor. Beyazsakal Korsanları da bu şekilde oldu muhtemelen ne yapacağına iyice karar verene kadar bekliyor. Sonra bir yerden araya iliştiriyor kararı verince. Marco'yu ortaya çıkarmaya karar verdi diye bahsettirdi tamamen.
 
Yalniz Big Mom'in ekibi ve yapilanmasi muthis . Bir marine donanmasi kadar iyi belkide daha iyi. Bir Wb ye bakiyorum bir de bunlarin organizasyonlarina ucurum var.Birde acayip adam fazlaliği var 10 bin kisi gondermis germaya ne demek!
 
Arcın en güzel olaylarından biri zaten, masallara yapılan karanlık yorumlar, şirin ve renkli görüntülerin altında tamamiyle zıt kötü gerçekler.



Bizim foruma kalsaydı arc bitene kadar bütün dünya buraya toplanacaktı, Korsan Kral belirlenecekti şimdiye. Denizcilerin bir anda hurra deyip Koca Ana'yı indirmesi saçma olur, ne ara toplanıp gelecekler? 2 amiral gelir bütün adayı temizler diye düşünmek yanlış, Koca Ana'nın bile normal şekilde orduları var çocuklarından hariç. Denizcilerin indirmeye gelmesi demek, binlerce normal denizcinin gelmesi demek, bu işler öyle çocuk oyuncağı değil. Cp0'nun dikkati tamamen dağılmış Koca Ana tayfasından, hükümetin emriyle gizli bir sızma operasyonu yaparak Poneglyph çalması falan dersen bak o olur. Kırmızı Poneglyph'i kaçır, Raftel'in bulunmasını önle, bu kadar basit.
Bana göre de kimse gelmeyecek.
 
O da sonradan ekleme olabilir. Hatta uyanıştan daha fazla o en azından geçmişti. Bence bir çok şey de ilerde aklıma daha iyisi gelir diye bilgi vermiyor. Beyazsakal Korsanları da bu şekilde oldu muhtemelen ne yapacağına iyice karar verene kadar bekliyor. Sonra bir yerden araya iliştiriyor kararı verince. Marco'yu ortaya çıkarmaya karar verdi diye bahsettirdi tamamen.
Sanmıyorum pek.Oda Teach'in yükselişini,beyazsakal korsanları ve karasakal korsanlarıyla ilgili bir hesaplaşma savaşını çizeceğini çok önceden düşünmüştür.Bu yüzden Marco-Teach olayının sonradan eklendiğini sanmıyorum.

Yinede dediğin gibi sonra farklı düşünürüm diye birkaç şeyi önceden söylemek istemiyor olabilir.Bu yüzden son zamanlarda çok sonradan göreceğimiz olaylarla ilgili teorilere pek "Hmm bu teori tutar" gözüyle bakamıyorum.Çünkü adamın sürekli yeni şeyler yapma,şöyle yapsam nasıl olur diye bir düşünme tarzı var.
 
Linlin hayatında hiç çizik almadı dense Luffy yenemesede çiziği atardı. Aynı şey Katakuri içinde olacak yenemesede Katakuri'nin sırtı yere değecek.
Bu arada Katakuri'nin doğduğu gibi yürümesi filan anası gibi o da doğuştan güçlü gibi.
Ne kadar dayanıklı olduğunu ve g4'ü kopyalayıp kopyalayamayacağını merak ediyorum.
 
Luffy'nin dayanıklılığı acayip bence ya. Bunu en kötü halinde Dof'tan yediği belki de en önemli saldırıda da görmüştük ama bu arc içinde atlattığı badireleri düşününce ve karşısında yine ona uyanışla saldıran biri olduğu düşünülünce bu dayanıklılık göz ardı edilmemeli bence. Hatta bu arcın en önemli odak noktalarından da biri bu belki de.
+1
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık