Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamago hasırşapkaları küçümseyerek hata yaptık dedi. Abi bırakın artık şu muhabbeti E.Oda yiter ya.


Pedro hayatı için yalvaran birisi iken
Kendini feda edecek bir hasırşapka bulmuş.
Tamago Mihawkla benzer düşünceler içine düştü.Denizlerdeki en dehşet güç bu.
 
Tamago çok doğru konuştu.Dedikleri sanki daha büyük şeylerin olacağını gösteriyor gibi.Gemma sahnesi güzeldi.
Son olarak Katakurinin düşmesi neredeyse kesin gibi gözümde.
 
Dof vol 2 çizmez Oda o yüzden g4 yine yetersiz gelecek. Ya Luffy'den uyanış göreceğiz ya da dövüş yarıda kesilecek.
 
Bigmom darbe almaya devam ediyor. Kata da aradan çıkarsa Bigmom'ın da düşeceğini düşünmek çok mantıksız olmaz. Klişe teori olan denizciler ya da BB'nin adaya gelme mevzusu gerçek olabilir bir ihtimal.
 
BM denize ruh vermemiş. Mümkün değil diyordum o kadar. Denize Ruh verse ilk soracakları şey Raftel filan olurdu. Sonuçta orayada kıyısı vardır. Perospero'nun şekerine ruh vermiş BM. O şekerde dalga yaratmış.
Diğer yandan Tamago bizim tayfaya en çok hakkını veren kişi. Jinbe'ninde dediği gibi, bu BM tayfası tarihinde gördüğü en büyük karışıklığı yaşadı. Koca Kaleleri yıkıldı, Pasta dağıldı, düğün iptal oldu, Komutanlardan biri yenildi, Resim çerçevesi kırıldı, Kitabe Kopyası çalındı, Germa Planı suya düştü, Muhtemelen Chopper ile Brook'un gördüğü deniz aslanı Deniz böceklerini yedi tüm deniz irtibatı kayboldu... Büyük zarara uğradılar.
Tüm grup Kakao adasında buluşacak. Sanjinin yaptığı umuyorumki BM'yi bozacak. İnsanlara güç veren yemekler yapıyorsa güçten düşüren yemeklerde yapabilir heralde. Yada tam tersi güç verici bir pasta yapar, Katakuri Luffy'i yenip ayna dünyasından Kakao adasına tayfasının olduğu yere getirip orada öldürmeyi planlar. Luffy pastayı yer ve üstüne birde mochi gömer. BM ise aşırı tatlı krizinden fıtık olur ölür :at:
 
Katakuri'nin düşmeyeceği benim için kesinleşti.
Şahsi düşüncem resmen düşeceği kesinleşti :D one piece evrenin böyle şeyler var geçmişte de olduydu şuan aklıma gelmiyor orda bruluenin üst üstte abimin sırtı yere hiç gelmedi hiç yenilmedi oturarak uyuyor vs söylemesi bence oda sensein bize katakurinin ilk sırtını yere getiricek adamın luffy olduğunu göstereceğine inanıyorum hatta gözümde bile canlandı katakuri yerde yarı baygın halde sırt üstü düşmüş şekilde biticek gibime geliyor . o yüzden bu kadar üsttüne basa basa sırtı yere hiç gelmedi hiç yenilmedi dendi diye tahmin ediyorum
 

Silinmiş Üye

Deniz böcekleri yok olduğuna göre adaya dışarıdan birisi geldiği zaman haber alamayacaklar. Daha kimi getiriyorsun adaya Sayın Oda Beyefendi. Yeter gariii.

Brulee'nin söylediğine göre Katakulli abimizin sırtı yere düşmemiş. O sırtı yere sürterler aga...
 
Deniz böcekleri yok olduğuna göre adaya dışarıdan birisi geldiği zaman haber alamayacaklar. Daha kimi getiriyorsun adaya Sayın Oda Beyefendi. Yeter gariii....
Big Momı düşürebilirler belki birisi gelir big mom'ı düşürür sebebini hasır şapka korsanlarına bağlarlar luffy'in ödül artar yeni dünya big momın düşmesi yüzünden daha da alevlenir ortalık kızışır birisi geliyor ama kim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık