Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yorgun olmasa da bir şey değişmeyecekti bunu gördük. Mangaka ana karakteri ezmemek için böyle akıllıca bir çözüm bulmuş. Ama vermek istediği mesajı o ilk yumruk ile vermiş işte.
 
Nedir bu Big Mom nefreti arkadaş. Kadın Kaidouyu yere düşerse tek bir yumrukta,zemin kaygandı diyecek bazı kişiler. Her bölüm dahada güçlü çıkıyor bu kadın ve forumdaki bir kitle yok o gücünden değil derisi kalın falan filan yazmaya devam ediyor. Benim kendi görüşüm bu kadın Mihawk,dragon,Bb,Akainu gibi çok ağır toplardan üstündür. Hatta shanksten bile üstün olabilir. Sadece tipine bakıp kadını Fujitora seviyesine indirgemek lazım.
Kadın olması ve şekil bir tip olmaması sebebiyle eziliyor işte. Kadın çok güçlü. Bu arada Kaido kısmında haklı olman üzüyor. Şu sahneleri görmesek şans bile verilmezdi. :(
Luffy'ye destekle ya da desteksiz BM aldıranlar bu bölüme kadar çocuğun yorgun olduğunun farkında değilmiş. :(
:oops:
 
Luffy 2 yıl aradan sonra bana göre Hancock seviyesine gelmiştir ki Hancock çok güçlü bir karakter.

Ama elbetteki bazı şeyler için yeterli değil.

Hancock ile Luffy'nin bir imparatoru indirebilme ihtimalleri neredeyse eşittir.

Aslında Luffy en başta Hancock ile ittifak kurmalı.

Bana sorarsanız Hancock, Hasır Şapka Filosuna dahil olur ve yonkou ile savaşmaya gelirlerse, işte o zaman bir yonkouya karşı %30 şansları olur ki bu muazzam bir oran.
 
İner mi inmez mi bahsinin sonucu az buçuk belli oldu fakat bahsi kazanacak olan arkadaşlara ufak bir tavsiyede bulunayım. Bahsi kaybeden tarafa fazla yüklenmemenizi, kaybeden üyeyle samimi değilseniz fazla laubali olmamanızı tavsiye ederim.
 
Birisi şu tek atma mevzusunu anlatabilir mi artık? Kaç gündür aynı muhabbeti görüyorum. Kim la bu Luffy tek atar diyenler? :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık