Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyla alakasız ama yazayım.Fuji luffyden ve g4 formundan güçlü diye bu uçurma sahnesini örnek veriyorlar.Dofta tekmeyle böyle uçuruyordu bu fujinin g4 üstü güç ortaya koyabileceğini göstermez birşeyin kanıtı değil yani.Bence yine luffyi kucakta kaçırsalar süre kazandırsalar bu adam fujiyi de alır.
Sen Luffy'i övme :artiz:
 
Full beden kokanın olayı belli. Vücudunun neresine darbe yiyeceğini kestiremediği durumlarda kullanıyor bu karakterler. Ya da hiç uğraşmadan ezip geçebilmek için. Çok matah bir şey olsaydı Dof'tan falan görürdük zaten. Makul olanı, k.hakinle koruyacağın yerini belirleyip o bölgeye koka basmaktır. Full beden ise işin kolayına kaçmaya çalışmak gibi duruyor. Ha bu sefer de hakisini vücuduna dağıttığı için seviyesi azalıyordur muhtemelen. Ben böyle anladım.
Bunu epey zaman önce de yazmıştın. Aynı düşünüyoruz.
Pro işi olsa Doflamingo-sama ve Luffy kullanırdı. Ancak adamlar sadece lazım olduğu kadar kısmı koka yapıyor. Hem haki biten bir şeyse tasarruflu kullanmak daha mantıklı.
 
Ağır hater'lığını gösterdin gene. :D Dof hata yapmadığı için, Law'dan bir üst ligde olduğu için rahattı. Daha sonra o gamma saldırısını bir başkası yese mefta olurdu. Bunu sen de biliyorsun. Dof'un absürt bir meyvesi olduğu için o güzelim saldırı yalan oldu ne yazık ki. :S (Jammer, projeksiyon, kukla, kafes... İlginç ilginç yetenekler xd)

Doffun yanında Law bulaşık süngeri olur ancak.Doffun meyvesi başka bir şey olsaydı bile o yeteneği ile yine bir şey bulurdu oda.Burada mangakanin veridği mesaj ney gayet açik.Sen hayatinı bir savaş için de harcasan bir cacik olmaz senden.Mangaka bile Lawa ezik demiş la :D
 
Sen örneği beğenmedin yani.

Örnek mantıksız değil. Şu aşağıdakileri de göz önüne alınca güç farkı bariz. Koyup geçse sırıtmaz ama adam yedirmemiş Sanji'yi orada.

Sıkıntılı olan kısım 2Y öncesinden örnek vermem idi aslında. 2Y öncesinde zaten ensesindeydi Zoro'nun. Fark 2Y sonrasında ortaya çıktı. Ona rağmen Zoro'nun Sanji'yi yenmesi çok zor olur.
Absalom zaten oldukça güçlü yani Ryuma ayarında olabilir çok dikkat etmedim.
Yani Zoro'nun gölgesinden güçlüdür. Öyle olunca tekleyip geçiyor. Ama ikisi arasında tek atacak fark yoktur biraz daha dövüş uzasa belli ederdi kendini ama 2 sayfa sonra ciddi kavga etmedikleri daha çok birbileri ile suratını cimdiklediği gözüküyor.
O yüzden şaşırtıcı birşey değil benim açımdan.

Zoro'nun gölgesi başkasına slash atıyor daha sonra SAnji'nin gölgesi bana saldırdın diye tekme atıyor. Daha sonra bir arbede oluyor ve bunların ciddi dövüşmediği birbirlerinin suratını çekiştirdiği gözüküyor. O yüzden belli bir çıkarım yapılacak sahne değil.

Zorlama falan yok. Adam benim hakim efsane olm diyip daldı işte. Bilmediği şey Law'ın ne kadar güçlendiği idi. Law'ın olayı sadece haki değil. Ne kadar büyük room açarsa saldırısı da o kadar güçlü oluyor. Harcadığı enerji de o kadar orantılı oluyor aynı zamanda. O koskoca dağı boşuna kesmedi yani.
Öyle oldu dediğin gibi ama benim kastettiğim eğer full beden yapmasaydı ve bölgesel sadece bambusuna haki bassaydı kesilmeyeceği üzerineydi.
Mangakada Law'a açık vermesini sağlamak için bilerek full bedene geçirdiğini düşünüyorum.
Böylece normalde kesemeyeceği adamı kesmiş oldu.

Smoker'ın kokasız juttesini yine koca gemiden daha büyük room varken kesememişti. Vergo ise kokalı jutteyi kırıp geçti.
Daha büyük room ile kesilebilir denir ama full bedene geçip dahada güçsüz hale gelmesi bana eğer full bedene geçmeseydi kesemeyeceğini düşündürüyor.
Bu yüzden de mangaka bilerek Vergo'ya böyle bir saçmalık yaptırıp yenilmesini sağladığını düşünüyorum.

Vergo > Law :at:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık