Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 869: Kuşatma Altında

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Shakky

Valla iki hafta konuya yazdığım var bir de bir ay başkası ile. Pek boş değilim anlayacağın :D O yüzden girmeyelim. Bir Sanji fanının okama Sanji avatarını falan görürsün işte fena mı :D Onlarla keyif alırsın.

Valla dediğim gibi argüman kazandırdın bize. Kadının olmaz dediği her şey oldu. Ben denizciler ihtimalini küçük görüyordum. Bu düşüncem kuvvetlendi. Çünkü kadın novalara diyor indiremezsiniz diye. Ana fikri, yani en önemli noktayı es geçeceğini sanmam.

Bence girişe ihtiyaç yok. Luffy zaten farkını Dof'ta gösterdi. Gene orada ast tayfaları oldu ve bambaşka bir yola girdi. Diğer novalardan zaten farklı. Buradaki giriş Kaido'nun ciddi olmasına yetmez. Ama indirir ve yeni yonko olursa ortaya yonko&müttefikleri vs yonko&müttefikleri çıkar. Kaido'nun hoşuna gider. Yüzyılın en büyük savaşını başlatmak niyetinde adam. Tam onun istediği gibi şey. Genelde Shogun es geçiliyor. Onun da adamları vardır. Hayır başka müttefikleri de olabilir. WB, 43 gemi ile gelmişti MF'ye. Yani sanılanın aksine bizim müttefikler komple Kaido'ya abanmayacak. Shogun'u Zoro, iki yıkımcıyı bizim diğer iki yıkımcı Sanji ve Jinbe alır.

Brulee'nin lafını yeme ihtimali, ast tayfaların olması, buna bu hikayede Germa'nın eklenme ihtimali, Jinbe'nin gelişiyle üç yıkımcı olması, Luffy'nin BAA'yı istemesi, inmemesi durumunda oluşacak açıklar vs ineceğini ve büyük ihtimal de bizimkilerin indireceğini düşündürüyor.

Burada uzunluk meselesine de değinmek istiyorum. Çoğumuz Dof yüz bölüm sürdüyse mantığına gittik ama adam tarz değiştirmiş. Normalde şu ana kadar gösterdiklerini bir yirmi bölüm daha verebilirdi. Bence böylesi daha iyi oldu. Kaido da farklı olmayacak. O kadar adamı toplayıp mekanını basacaksın herifin. MF'nin NW versiyonu diyebiliriz. MF kısa sürmüş ve en güçlü bilinen WB ölmüştü, burada da kısa sürecek ve de en güçlü bilinen Kaido hayaline kavuşacak diye düşünüyorum.

Dof-Croco
Mom-Lucci
Kaido-WB

Bu arada demir balon olayında bir saçmalık var, evet. Sanji, Vergo'ya da demir yığını diyordu. Bu kadının sertliği bunların çok üstündedir. Ama aşılır, Luffy bu gibi tipler için uygun bir eğitim aldı.

Gelecek bölümde de Mom'ın yumruğuna yumrukla karşılık verebilir. H.haki çarpışması çevreye müthiş etki edecektir.
Hemen hemen aklımdan geçenleri özetlemişsin, ben yazmaya üşeniyordum iyi oldu :alkis:
 
Yinemi karşı taraftasın..

Ben Luffy Linlini tek başına döver diyeni görmedim, varsa da benim gözümden kaçacak kadar azınlıkta olmalılar. Başından beri savunduğum şey şu, Linlin düşecekse, bu bir yardımla olacak. Bege'nin de bilmem kaç zamandır planladığı suikastı, tek başına yapmak niyetinde olduğuna, CC ve mugivaraların şans eseri plana dahil olduğuna haala inanamıyorum.
Ben her ihtimale karşı inmeyeceğini düşünüyorum zaten. Teke tek zaten alamaz, geçelim. Luffy'nin Big Mom'ı alması için yanında ya bir amiral ya da yonko ile savaşması lazım. Onlarında geleceğini düşünmüyorum. Oda'nın sırf Luffy birini yensin diye arc ortası birini meydana çıkardığını hiç görmedim. Bu iki güç unsuru dışında BM'ye isterse üçer beşer dalsınlar kar etmez.
One Piece okuruna bunu demek hakarettir.
Valla özür mü dilesem, trole mi bağlasam bilemedim şimdi. :)
 
Seriyi ben yazıyorum, isterseniz bir konu açın SBS gibi. Korsanfan'a Özel 10 soru cevaplayacağım. Duyurum, söz, sözüm senettir. İyi akşamlar.
 
Luffyi vs Oda boşuna iyileştirmedi. Zaten kimsenin görmediği bir Crackerın sükse yapmalarına yetmeyeceği açık. Bu olayın Dressrosadaki arenadan farkı yok. Daha sadece ufak olaylar gerçekleşti, asıl olay şimdi patlıyacak. Şu şekilde biterse ''Süpernovaların suikast planı başarasızlıkla sonuçlandı'' diye manşet geçer. Yakışmaz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık