Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Arlong vs. Nami

Arlong vs Nami


  • Kullanılan toplam oy
    104
Nami, Arlong'u gördüğü an şoka girer, eli ayağı dökülür. Arlong'un en başta psikolojik üstünlüğü var. Naminin hiç şansı yok.
 
Eski KK tayfasının miçosu yonkou oluyor. En dandik adam sayılan diğer miçosu shichibukai oluyor. Yancıları bile Inu ve Neko gibi adamlar. Bizim tayfanın rotacısına, bel kemiklerinden birine Arlong'u çok görüyorlar. Ayıptır.
 
Arlong'a oy verenler ciddi mi?

Nami sınırını zorlamadan Brulee'yi aldı. Bu kadının ödülü 100 milyondur en az.

Arlong ise 30 milyonluk bir çöp. :/
 
Top KEK

Nami daha güçlüdür ama sürekli şu koyduğun moda yakın olsa keşke.Sanki gece kulübüne eğlenmeye gelmiş gibi takılıyor yada tatile.Zoronun dediği korsancılık oyunu sanıyor hala.O kadar rahat ve çıtkırıldım vaziyette yansıtıyor ki Oda güçlü olduğuna inanamıyorsun o imajı daha veremedi fiziksel açıdan.Bulut yapıp yıldırım atmayla olmuyor.Enelde yıldırım atıyordu ama adam kas şovunu fiziksel şovunu da yapıyordu.Tabi bir tutmuyorum ama yıldırım bakımından diyorum.Nami konusunda ilerisi için hiç ümitli değilim.
 
Şunu eklemek istiyorum. Arlongun ödülü 20 milyondu ama ödülü artmasın diye denizcilere rüşvet veriyordu. Yani kendi hakkı 60 milyon civarında olmalı. Tabi yine Nami alır. Ödülü göstermelik arttı çünkü. Naminin hakkı da bence 100 milyon civarında falandır.
 
Nami, Arlong'u gördüğü an şoka girer, eli ayağı dökülür. Arlong'un en başta psikolojik üstünlüğü var. Naminin hiç şansı yok.
Nami güçlü kız aşmıştır onu. BAA'da Jinbei Arlong itirafıı yaparken anıları, travması aklına geldiğinde gayet sakin ve soğukkanlı bir şekilde konuştu.
Nami için Arlong silip attığı bir çöpten başka bişey değil.
Ayrıca kızın en büyük silahı zekası Clima Tact sonra gelir:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık