Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Cp0Lucci

Yıllar önce Naruto Shippuden'in ortalarına kadar izlemiştim animesini, çok zaman geçmiş be ( 5 yıl falan ) şimdi mangasından baştan başladım okuyorum
 
Naruto'nun ölümü sırf ana karakter olmasından ötürü garipseniyor. Yoksa Naruto ölmeyecek adam değildi ki ana karakter özelliğini kaybettiğinde öldü görüldüğü üzere.

Naruto asla bir Hashirama ya da Madara gibi kalplere korku salan biri olamamış belli ki, zaten adamdan yedinci diye bahsediyorlar sonraları, adı bir marka değil, unvanı kullanılıyor. Neticede sadece zamanının en güçlü iki şinobisinden biri olabildi.

Boruto'dan da umudum yok, çok boş beleş yetenekler veriyorlar. Bir tek Himawari ile Sarada'dan umutluyum. Bunların tarihe adlarını yazdırabilecek potansiyelleri var.
 
Naruto'u öldürecek güç kim lan.

Nasıl yani oluyor o?
Bu herif ergenken Madara ile dövüşmüş adam.

Nasıl saçma şey öyle.
 
Naruto seri sonunda en güçlü adamdı. Karşısındaki Sasuke kendisini öldürmeye çalışıyordu. Bizimki öyle değildi. Ona rağmen Sasuke yenemedi. Ki Sasuke'nin gücü ortadaydı.

Şimdi gelmiş Naruto'nun öldüğünü duyuyoruz. Çok saçma. Bir insan serisini ancak bu kadar katledebilir.
 
Boruto babasını geçsin diye yapılmış.Naruto serisi bitti artık.Naruto über güçlü oldu ama Boruto devam etsin diye ondan güçlüsü çıkacak Boruto'da ondan güçlü olacak.Boruto animeden takip ediyorum.Yeni nesil shounenlerden iyidir :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık