Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Black Clover

Bölüm 104 : http://mangadenizi.com/manga/black-clover/104
Bölüm 105 : http://mangadenizi.com/manga/black-clover/105
Bölüm 106 : http://mangadenizi.com/manga/black-clover/106

Üç bölüm birden geldi Türkçe olarak. Sakin bölümler, bu arc gösteriyor ki Black Clover çok daha uzun süre devam eder. Artık hızlı ilerleme durdu tamamıyla.

İlk popülerlik anketi de gelecekmiş, animeden önce. Ana karakterin birinci olması her mangada olan durum ama tahminimce bu Aster birinci olamaz :D ya Yami olur ya Yuno.

Vanassa vs Charlotte :p Bununda Yami ile benzer bir geçmişi var. Yami hepsine aynı taktiği uygulamış :rolleyes: Bu Julius Nova da heybetiyle tam bir imparator. Aster bu şekil olacaksa hiç olmasın :/

Yeni kaptaları gördük. Fuego dönmeyecek demek kaptanlığa. Yenisi de Vermillion ailesindene benziyor.

Karaboğalar ikinci olduktan sonraki Magna'nın yüzü :oleyo2:

Haftaya sonunda Yonca Kralını görebileceğiz. Adam önceden ve şimdi yine aynı kötü portreyi çizdi. Düzgün bir kötü çıksa bari.
 
Kral büyük ihtimalle Büyü İmparatorunu kıskanan bir ezik çıkacak. Sahneye çıkışındaki "beni alkışlayın, en çok beni" tavrı zaten kişiliğini belli ediyor. Büyük ihtimalle haftaya bunu kimse takmayacak, bu da çıldıracak.

Umarım kıskançlığından büyü imparatorunu zora sokacak emirler vermez ondan kurtulmak için sırf. Red Storm serisinde böyle bir olay vardı çünkü.
 
Aster duygulandırdı. Hümanist biri olarak sınıf ayrımı gibi şeyler gördüğüm zaman, kafamdaki damarlar atıyor.
Bu tip şeyler sakinleştiriyor insanı, her ne kadar çizgi roman olsa da!
 
Bölüm 107 : http://mangadenizi.com/manga/black-clover/107

Turnuva arc geliyor. Bütün takımlar ve içindeki güçlü elemanların çoğunluğu ortaya çıkar artık. Aster yeni gücünü öğrenecek, kontrol edecek o zamana belli ki, araya bir arc sokar belki.

Fuego'nun yerine gelen kadın kaptanın karşısında Leo bile soğuk soğuk terliyor :D Bir dahaki bölüm Crimson Lion üzerine olur.

Kral dandik çıktı, Julius'a bir rakip beklerdim ama bu baya rezil biri. Kralın da büyü gücü var ama o da dandik galiba ya da gerçekten fazla. Orasını soru işareti bırakmış. Ama fazladır büyük ihtimal yoksa dışlanırdı. Noelle'yi o kadar devasa manaya rağmen dışladılar, bunu kral yapmışlar :/
 
Hic dusunmeden yamiye bastim. Astaninda gideri olucak ama daha sıpa :)
Ana karakterin birinci gelmesi, her mangada beklenen ama bu mangada tahminimce bu Aster birinci olamaz. Pek tutmuyorlar Aster'i. Bence Yami olacak birinci, fanı çok adamın :D

Kralın büyü gücü devasa olmak zorunda ama yeteneği yok galiba. Bunun kral olmasının tek açıklaması tek çocuktur :p
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık