Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görsele şimdi baktım da dikkatimi çekmemiş Luffy'e yapıştığı. Kurduğum mantığa göre o kısmında hakisiz olması gerekiyor.

Zaten burada ki yorumlar üzerine bana mantıklı gelen yolu anlatmıştım. Mangada açıklanınca öğreniriz ne olduğunu. :)
Biliyorum mantiksiz oldugunu ama dedigim gibi Luffy'nin ayni anda hem haki hem de lastik ozelligi kullanmasi ne kadar mantikli ki? Ben sahsen ayni mantikla logia+haki olur diyorum.

HAFTAYA ONE PIECE YOK
Resmi felaket tellali geldi :alkis:
 
Böyle biri çıkana kadar arkadaşın kurduğu mantık doğru ama. Vergo'nun Smoker'a daha kolay vurabilmesinin sebebi Luffy ile aynı. Luffy nasıl ki bir taraflarını uzatınca rakibine açık veriyor Smoker da kolunu uzattığı için Vergo'ya açık veriyor. Zaten dövüşte de Vergo Smoker'ın uzayan kolundan tutup kendisine çekerek bu açığı net bir şekilde gözler önüne sermişti.

Logiaların haki kullanabileceği konusunda sana katılıyorum, bu ayrı bir mevzu.
Dediğin sahne mangada yok. Anime uydurması.
 
Beyler hala da. Jinbei'e ayar olanlara gıcık oluyorum ya bu nedir arkadaş her yanlış yapan karakterlere de bir ayrı saldırıyorsunuz yeter yavhu bu. Roger söylemiyor mu. ''ÖZGÜR OLAMADIKTAN SONRA YAŞAMANIN NE ANLAMI VAR'' diye yani şimdi sizi zorla elinde tutmaya çalışan ve senden sevdiklerin ile beraber bedelini ödemesini isteyen biri çıksa siz artık yeter deyip gitmezmisiniz ha sorarım yani yaptığı yanlışta olsa. BM'ye sempatisi yoktu ama bir şekilde yolunu bulup gitmek istedi oda bunun bedelini ödersin gidersen dedi ama bu bedel tüm sevdikleri için geçerli yani yeni bölümde de yaşamını alamadığı için gaza geldi. Luffy'e güveniyor sırtını ona yaslaması sizimi gerdi sanki size yaslıyorda siz ne yaparnız kuru sıkı ile mi ateş edeceksiniz. BM'ye ayar oldum o çarkı alıp başına geçirirler her yiğidin hakını yemeğin burada okuduğum yorumlar çok saçma geliyor ne diye. BB ile Jinbei kıyaslıyorsunuz anlam veremiyorum size bir türlü.
 
Herşey Ace'le başladı. Aslında ilk olarak bu adamın haki kullanmadığını iddia edenler bu fikri yerleştirdi. Daha sonra bir logianın haki kullanabildiğinin kanıtlanmasını isteyerek yerleşmiş olan bu düşünceyi desteklemek istediler.

Bu seride katı bir maddenin, akışkan ya da ağırlığı olmayan bir maddeye zarar vermesi haki ile açıklanıyor. Peki herhangi bir ağırlığı olmayan bu maddelerin katı cisme fiziksel zarar verebilmesi nasıl mümkün olabiliyor ? Bunun cevabı da haki.

Aksi halde Kizaru Rayleigh'in kılıcına nasıl dokunabiliyor ? Önce bunun açıklanması gerek.

Dediğin sahne mangada yok. Anime uydurması.
Sezar'ın sahnesi de aynı durum için örnek verilebilir. Luffy Sezar'ın logia durumdaki kolundan tutup yumruğu çakıyordu. Tabu bu da anime uydurması değilse.
 
Spekülasyonlar gerçekmiş gibi lanse ediliyor. Fikirler sanki manada açıklanmış gibi kesin olarak öne sürülüyor. Bazı aklı evveller de laf sokmaya çalışıyor. Yorum yapamıyorum.
Usta ben şeker adam vardı onun logia hali gibi gördüm meyveyi.Ama bunun katılaşma değil sıvılaşma antisi gibi sıcak çaya göre yorum yaparsak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık