Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860: Parti 10'da Başlıyor

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 138 74.2%
  • Orta

    Kullanılan: 43 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.7%

  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergo demir gibiyim dedi, law kesti.
Wb uykusunda Ace tekliyordu, Squardo bıçağı soktu.
Ace ateşim dedi, Akainu yaktı.
Craker'e sert dediler, bisküviler kırıldı.
Şimdi Kata'ya da k. haki diyorlar, gelecekte Luffy'nin kral olduğunu görür en fazla.
Mantık olarak dediklerin doğru ama bunların hepsi 2. Ya da 3. Kisiler tarafından oldu Katakuride ne olabilir ki ... Belki Luffy nin de o kadar sağlam ama Oda gösterme gereği duymadı ki??? Adam haki ile ilgili hiç bir halt söylemiyor. Valla o adada Luffy varsa eğer karşıda ki insanlardan bir tık daha üstün bir şey oluyor. Ama bu Katakuri bana özel gibi geldi. Oda bence özenmiş. Adam da tek troll nokta jelibon meyvesi olabilir ama onu da nasıl kullandığını gördük. Asıl onemlisi planı anlatirken Luffylere bu adamdan bahsetti mi ?? Mam ile ilgili böyle plan yapiyon ama bu adamı saymıyorsun aklıma yatmadı ...
 
Bu Katakurinin geleceği 5 saniyeligine görme olayı yaşanacak bir hadiseden sonra oluyor sanırım. Yani Bege ve Luffy ortaya çıkana niyetleri anlaşılamaz değil mi? Hadise yaşanınca Katakuri hadiseden sonra olacakları K. Hakisi sayesin de ön/görmeye başlıyor. Ya da yorumluyor.
 
İkinci oğul olarak ödülünün daha yüksek olması anlaşılabilir. Daha fazla süredir korsanlık yapıyor olabilir, Cracker onuncu evlat sonuçta. Onun da anormal sertlikte ve sürekli üretebildigi bisküvileri ve de sağlam b. hakisi vardı.

Luffy'nin işi Katakuri ile değil, Mom ile. Ters rakip diye bir şey var. Dof belki uyanış ile oradan buradan ip cıkarıp, kuklalar çıkarıp Cracker'i Luffy'den daha kısa zamanda alt edebilirdi bir sekil. Veya Kuma kuklaları kolayca ebesinin örekesine kadar ucurup, açık bekleyebilirdi yahut ursus shock ile hem kuklalara hem Cracker'e etki edebilirdi. Kesin alırlar demiyorum ama Luffy'den daha avantajlılar Cracker karşısında. Çünkü Luffy fiziksel savas veriyor ve g4'ü de sınırlı. Ama bu demek degil ki Dof ve Kuma Luffy'den güçlü, bu demek değil ki Luffy, Smoothie veya Katakuri'yi yenemez. Belki bir saatte yener bunları. Yetenekleri iyice bir görmek lazım.
 
Smoker selam, tayfada geçmişi aydınlatılmayan kim kaldı acaba? birde onları da açıklamak için ayrı birer ark yapabilir mi?
 
Benim en çok şaşırdığım şey Oda'nın Katakuri çizimi. Bu arc zaten yeterince çizim için zorlayıcı şeyler vardı. Bir karakteri böyle detaylı çizmek çok yorucu olmalı. Yani çok uzun süre görmeyiz. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık