Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Film Gold [2016]

Filmi nasıl buldunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    54

Altın Roger

hemen saniyelik kareden anlam çıkarmak işte bu yüzden van pis.
okuduğumuz seri belli yani zorlamanın anlamı yok. 2 yıl önce Luffy denk bi karakterin Luffy aşma şansı yok evet ;
başkarakter sevicilerin, dediği gibi; o başkarakter deyip kısa keserdim bu adamın fanıyım :/

Potansiyel olarak Luffy Allah bilir kaç adım önde, hocası belli, meyvesinin heybeti ortada, Luccinin şu şartlarda Garp veya daha üstünden eğitim almış olacakta üstüne Luffyden üstün potansiyelinin olduğunu düşünebilecek isek evet Luffyden de üstün Sabo ile de kapışır rahat ama cık olmaz. Ha keşke, keşke bir kez daha ortaya koysa seri farkını ortaya ama.

Ama olacaksa eğitimle şu şartlarla filan olmaz Lucci, dünya hükümetinin elinde en zeki adam var o devreye girip Lucciye takviye yaptıysa işte ek bir yapay meyve yada başka yollarla o zaman geçer ah bi geçse ne güzel olur ama, ama işte.

İki görünülürler sonra Sabo tınlamaz yoluna devam eder aptal sırıtmasıyla. Lucci bence bizim tayfada Luffy bile göremez. Zoro yolunu keser kim yener filanı Luccide görem bizim safıda görem öyle
Zoro yakalanıyo hacı yolunu kesmez Sabo kesicek önünü bence 2 çarpışçaklar bu arada adamda sağlam haki olmasa bu kadar adam uçurmazlardı belki cp0 sahip çıkmıştır bu adama öğretmişlerdir 2 şey bi rokuogan görsek fena olmazdı.
 
Zoro yakalanıyo hacı yolunu kesmez Sabo kesicek önünü bence 2 çarpışçaklar bu arada adamda sağlam haki olmasa bu kadar adam uçurmazlardı belki cp0 sahip çıkmıştır bu adama öğretmişlerdir 2 şey bi rokuogan görsek fena olmazdı.
''Luffy göremez Zoro yolunu keser'' derken tayfa içindeki güç kıstasından bahsediyordum filmle alakalı değildi. Bu saatten sonra lucci tabii ki Luffyi gaye alır ama rakibi Zorodur(alır almaz onu görünce anlarız tarafları görünce adam gibi). Lucci muhakkak sağlam olmuştur ama bazı arkadaşların dediği gibi Sabo ile filan kapışamaz. Sabo daha düne kadar amiralle oynuyordu, Lucci ile iki oynaşır sonra yoluna devam etmez. Sabo ve Lucci farklı seviyelerin adamları.
 
Volume 777 mi neymiş.Op Türkiye sayfasının admini çevirmiş :good:

1- Oda evinde takoyaki partisi verince komşuları tarafından polise şikaye edilmiş.

2- Oda'nın filmlerde çalışmasının sebebi artık 80 cildin üzerinde olan manga serisine yeni insanları çekmekmiş. Malum çok uzun diye One Piece'e başlamak istemeyen çok kişi var. İleride filmlerin etkisi olmadığını görürse elini filmlerden tamamen çekecekmiş.

3- Seri %70 bitti demiş. TV ropörtajında. 65-70. Biraz kafadan atıyor gibi. Yüzdelerle arası hiç iyi olmadı bu konuda. Buna takmaya gerek yok yani. OP bittiği zaman biter. Sıkıntı yok.

4- Bu haftaki manganın renkli kapağı sevdiği manga "Your Lie in April"den esinlenilerek çizilmiş. Analiz yapsam söyleyecektim de tek başına yazacak kadar önemli olmadığını düşündüm. Seriyi takip edenler hissetmiştir bunu.

5- Spandine'in (Spandam'ın babası) nüfuzu (politik) hastalığı yüzünden gittikçe azalıyormuş. Spandam onu iyileştirme yollarını arıyormuş. Bu şekilde Lucci'nin ayağını kaydıracakmış.

6- Reyiz koramirallerden Chaton ve Oramiral Fujitora arkadaşlarmış. Chaton Donanma içinde çok sevilen biri olmasa da halk içinde çok popülermiş. Güzel kadınları seviyormuş. Adı Tokikake'ymiş.

7- Diğer reyiz koramiral Pembe Tavşan'ı (Momousagi), Koramiral Tsuru kız kardeşi olarak görüyormuş. Momousagi bir çok korsanı baştan çıkarabiliyormuş ve kılıcının adı Konpira'ymış. Kılıcı ünlüymüş bu arada. Kalçasında örümcek dövmesi var ve adı Gion. Chaton ve Momousagi'nin önemli olacağını yıllar önce söylemiştim. Bu ikisi oramiral gücünün bir tık altında olan askerler. Dikkat gençler.

8- Bir devin boy uzunluğu ortalama olarak 12-13 metreymiş. Thriller Bark'taki Oars bir normal bir devin üç katı boyuttaymış. Torunundan daha uzun olduğu belliydi zaten.

9- Lucci CP0 Aigis'in başkomutanıymış gençler. Adam direkt lider çıktı.

10- Filmdeki seksi sahneler filmi izleyecek çocukların annelerini rahatsız eder mi etmez mi diye düşünüyormuş Oda. Seksi dediği de fan servis işte. Öyle +18 beklemeyin yani.

11- Oda beyaz giyinen erkekleri sevmiyormuş. CP0'ya diss. Filmdeki Hasırşapkalar'a diss

12- Soru: Çok paranız olsa ne yapardınız?
Cevap: Zaten çok param var.

13- Oda karakterlerin mangadan önce filmde çıkmasını sevmiyormuş. Aokiji'yi gösterdiğinde okuyucularını şaşırtmak istemiş mesela ama Aokiji'yi Z'de görmüştük elbette.

Filmdeki Sabo vs Lucci de sanırım çok kısa sürüyormuş. 1-2 dk falan herhalde. Onu görürüz. Bu kadar.
 
CP0'dan beklentim 0'a düştü. Liderleri çok güçlü bir şeydir diyordum da çıka çıka bizim Lucci çıktı. :S

Edit: Bu bilgiyi hala hazmedebilmiş değilim. :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık