Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

723: Haki Çarpışması! Luffy, Doflamingo'ya Karşı!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    50
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ayrı değerlendirek :/ Adamlar mis gibi mangayı hiç ediyorlar. Eskiden güzel yaparladı her geçe arcta daha da batıyor anime.


Konunun başında yazıyordu aslında. Çoğu 782 den birde 781 in son 1-2 sayfası var işte.
Anime mangada ayrı çünkü, bak isterse 2 manga sayısından bir bölüm yapar isterse yarım mangadan. Zaten başlı başına anime bölümü değerlendirme yeri değil mi burası? Mangadaki şu bölüm şu anime bölümü ve nasıl olmuş mu diye mi yapıyorlar. Öyle olsa haklısın ama adamlar kendilerinden olmayan şey katıyorlar, nasıl sağlıklı değerlendireceksin. Ayrı düşünmek en iyisi, tabi bence.
Yav mangada hangi bölüm ben onu unuttum gitti ya ... Mangayla kıyaslama zaten çok animesini sevsem mangasını okumam da diyorum ya çizim falan kötü ama değişik bir şekilde heyecanlandım napayım.. :D


Valla bende öyle samimi bir şekilde yazdım bir de ilginç yani kötü evet çizimler falan ama heyecanlandım. :D
Doğru yoldasın, beni gayet gaza getirdi bu bölüm.:D
 
Senaryo ve storyboard -manga- muhteşem ve sadece bunu yansıtsınlar isteniyor. Yani mangasıyla değerlendirilmesi abes değil.
@gyjbsch Selim bölüm niye hoşuna gitti biliyorum ama mangayı bu denli değiştirmek senaryoyla oynamak gibi bir durum olmamalı. Filler olur o başka ama arkın en iyi dövüş sahnelerinden birini mahvettiler. Onun dışında Chinjao ile de h.haki çarpışması oldu efektler yeni mi geldi akıllarına diye soruyor insan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık