Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yok diyenlere benlik olarak Luffy'nin orada olduğunu karaktere kendi ağzıyla daha kaç kere söyletmesi lazım? Mangadaki geçen olayları görmezden gelmeye devam edebilirsiniz.Ben formu beğenmiyorum dersin biter gider bu kadar basit yok o Luffy değil Nika karakter diyor Nika kim?Nika diye sadece onu bilenler söylüyor Zoro Sanji gibi tayfa üyeleri Luffy mi diyor Nika mı diyor?Bir kısım kişiler Joyboy diyor mesela ne olcak şimdi JoyBoy mu Nika mı Luffy mi?
Luffy dediğin adam ciddi ciddi "benim babam mı var" diye soracak salaklıkta birisi. Nika meyvesi yediğini bilmediği için ben Luffy'yim diyor. Tayfada Luffy'nin ne meyvesi yediğini bilen hala yok. Hatta bu adada Luffy'nin neye dönüştüğünü gördüler. Bilgi sahibi olmayan kişileri örnek veriyorsun.

Şahsen tanıyan kişiler ona Joy Boy derken, sadece gücüyle bilenler Nika diyor olabilir. Ki Joy Boy diyen iki kişi var, bunların ikisi de antik zamandan kalma.
 
Luffy’nin tipi değişti diye sen kimsin diye soruyor, başta Yamato ve Momo da tanımadı çünkü. Meyve uyanır uyanmaz aklını ele geçirecek diye bir şey de söylenmedi hem, süreç alabilir.
Tipi değişince sen kimsin diye soruyor, Luffy'den cevabı alınca meyve uyanışını tanımlıyor. Yamato ve Momo gibi boş adam değil uyanış hakkında bilgisi var. Belli bir süre içinde ele geçiriyor bilgisi de verilmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık