Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşi bir yere toplanıyor. Luffy Nika olmasına rağmen zor zamanlar geçirecek. Bir ihtimal güneş tanrısı Nika vs gezegen tanrıları Grosei diye düşününce Luffy kesinlikle kazanmalı ama yinede bence Şu unuttuğumuz yeni uyanan robot sayesinde savaştan sağ çıkabilir. Kim bilir 3. Antik silah Uranüs o dev robot bile çıkabilir.
 
Son düzenleme:
Beşi bir yere toplanıyor. Luffy Nika olmasına rağmen zor zamanlar geçirecek. Bir ihtimal güneş tanrısı Nika gezegen vs tanrılar Grosei diye düşününce Luffy kesinlikle kazanmalı ama yinede bence Şu unuttuğumuz yeni uyanan robot sayesinde savaştan sağ çıkabilir. Kim bilir 3. Antik silah Uranüs o dev robot bile çıkabilir.
Nika bile olsa Oda'nın 5 vs. 1 çizip de galibiyet aldıracağını ya da dalga geçireceğini düşünmüyorum.
 
Wb bile goroseileri bir arada görmemiştir. Bizimkilerin işi çok zor. Shanks zaten goroseiden yana gibi bir şey. Bizimkilere Mihawk falan gelmesi lazım.
 
Tahminim zoro ve Sanji Bi gorosei ile başbaşa kalıcak devler de Bi gorosei tutsa antik robot ve luffy de 3v2 gibi Bi durum yaşar herhalde 10 dakikayı bu şekilde geçirirler. Dragon da Bi aksiyon alsın artık im paşa tek kaldı
 
İmi ölümsüz o kesin. Diyelim ki gorsei beşliside ölümsüz oldukları için hasar almıyorlar. O zaman soruyorum Ölümsüzü nasıl ortadan kaldırırsın. Mühürlemek bir seçenektir. Yine de merak ediyorum oda bu işin içinden nasıl çıkacak yine kaido olayı gibi oldu. Kaidoyu o kadar güçlendirdi ki luffy nasıl indirecek diye uyanış açtırdı. Şimdi gorsei beşlisini öyle bir güçlendirdi ki ne yapacak merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık