Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Bu dizinin hastası olan biri olarak final sezonuna baya bi sövmüştüm.İlk defa bi dizi için keşke finali izlemeseydim de hayal gücümde kalsaydı demiştim.

İlmek ilmek işlenen her şey nasıl hiç edilirin cevabıydı final sezonu.
 
Açık ara en sevdiğim diziydi. Final için çok fazla hypelanmıştım ve son sezonu izlemek için tüm bölümlerin gelmesini de beklemiştim. O sürede tüm sosyal medya hesaplarımı da kapatmıştım. Arkadaşlarıma da çok ciddi uyarılar yapmıştım. Herkes kötü falan diyordu da biraz sürü psikolojisidir diye düşünüyordum. Ne kadar kötü olabilir ki yani game of thrones bu, boru değil diyordum. Harbiden de kötüymüş. Tüm karakter gelişimlerinin içine sıçmışlardı. Özellikle Jaime :/ akgezenlerle olan savaşta büyük hayal kırıklığıydı. Yeniliş şekilleri falan resmen one piece boss sıvamasından daha kötüydü. Sonraki savaşta daha da sıvadılar. O malum sahne falan yaniii .d Birde son sahnelerdeki ejderha abimizin verdiği mesajda güldürmüştü. İyi sonla biten senaryolardansa kötü sonlar daha güzel geliyordu ama bu kötü son değil, kötü yazılmış bir son oldu.
 
Son düzenleme:
Dizi tarihinin açık ara en fenomen yapımı (bir daha ne zaman böyle bir etki yapacak dizi gelir bilinmez) kimsenin iplemediği ve adını andıkça sadece sövüp geçtiği bir kepazeliğe dönüşerek unutuldu gitti. Bundan daha beter çöküş görmedim ben.
 
Bende sıfırdan başladım cersei ilk 3 sezon o kadarda kötü değilmiş izlenimi verdi. Aynı şekilde Tywinde. Kitap okurken niye kurulmusum bu kadar bilmiyorum.

Catelyn ve Robb fena satmış ve Stannis hatırladigimdan daha çok rol almış seride
 
ilk 3 sezon: müthiş.
sonraki 3 sezon: ilk 3 sezon kadar güzel değil ama yine de izlenir.
got çok bozdu. bayağı bozdu yani öyle böyle değil, inanılmaz bozdu. çok fazla bozdu yani. öyle büyük o kadar bozdu ki önünü alamadık, öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu... bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. got'un, bıraktım ben de bu got'u, "daha nasıl bozulur ya?" dedim. bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben, bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
8. sezon: çöp oğlu çöp. aklı başında bir insan evladı yazmış olamaz bu sezonu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık