Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Logia Uyanışı

Logia Uyanışı İleri Seviye Dokunulmazlık Çıkar Mı?


  • Kullanılan toplam oy
    28
Logia uyanışının Paramecia uyanışına benzemeyeceği konusunda sana katılıyorum ama benim logia uyanışı hakkında farklı düşüncelerim var bir fan yapımı manga vardı Karasu, Logia uyanışının "elemente hayat vermek" olduğundan bahsediyordu ama onun yaptığı gibi kuşa dönüştürmek veya Sakazuki'nin saldırısını köpeğe benzetmesinden farklı o elementten cidden konuşan, düşünen bir canlı yaratmak. Bence bu "en güçlü şeytan meyvesi tipi" olmasının hakkını verir Mesela bir anda Sakazuki magmadan aynı onun gibi gaddar bir ordu yaratıyor ve bu ordunun hepsinde Sakazuki gibi magma güçleri var, onun gibi zekiler ve haki kullanabiliyorlar canlı oldukları için, bu bence çok korkunç bir uyanış olurdu ve en iyi logia kullanıcıları amiraller veya Crocodile ile Teach'e yakışacak bir güç olduğunu düşünüyorum ve Seride bunu zaten görmüş olabiliriz. Prince Grus, Logia olduğu kesin değil ama meyvesi ile kilden düşünen konuşan insana benzeyen askerler yaratmıştı.
 
Paramecia, Zoan ve Mitolojik Zoanların uyanışları var. Logia’nın neden olmasın ? Görmedik diye olmayacağı anlamına gelmez.

Sadece Kid ve Law değil Luffy’de G5’teyken fazlasıyla enerji harcıyor.
Demek istediğimi anlamadın. Amiraller bizim yeni yetmeler gibi Haki'si az olan adamlar değil. Bu adamlar Haki konusunda aşmamışlarsa kusuruma bakma da YC1'den bir farkları yok demektir.

Caribou'nun söylediği söz beni böyle düşünmeye sevk ediyor. Çamur meyvesinin içine alacağı şeyler sonsuz diyor. Daha bunun üzerine nasıl bir uyanış bekliyorsun. Ya da Kuzan'ı düşün herif koca denizi göz açıp kapayıncaya kadar buzul çağına döndürüyor. Aynı şekilde Enel yıldırımlarla neler neler yapıyor. Paramecia ve Zoan'ların uyanışı bir mantığa oturuyor ama Logia'lar zaten çok geniş alanı etkileyen güçlere sahip bunlardan daha nasıl bir uyanış bekliyorsun? İstisna Paramecialar dışında hangi paramecia'yı uyandırsanda Logia meyvelerinin şu andaki gücüne denk gelmezler. Bir de bunların uyanışlarının olması Nika meyvesinin ötesinde bir güce ulaşırlar.

Benim kanaatim Logia'lar zaten uyanmış meyveler. Bu olmaz da gerçekten bir uyanışa sahip olurlarsa da Oda'nın neler yumurtlayacağını merakla bekliyorum.
 
Bu arada Crocodile'nin yere dokunup da her yeri çürütmesi ve toz haline getirmesi uyanış yapan Katukuri ve Doflamingo'nun da uyanış tekniği kullanırken yere dokunması benzer sahneler. Benim kanaatim Logia'lar zaten uyanmış meyveler çıkacaktır.
 
Teorine gore logia uyanisina sahip kisileri yenmek icin anti ozelliklerini kullanmak gerekiyor.
Croconun antisi su, kizarunun antisi de foton eldiveni, kuzanin antisi ates diyelim

Akainu ve BB icin aklima anti gelmiyor (deniz tasi haricinde; ki bunu da savaslarda smoker disinda kullanildigini gormedik) bu teoriye gore bunlar yenilmez olmali
 
Logialar haki hariç dokunulmaz, çevreye yediği meyvenin elementini sürekli yayabiliyorlar. Uyanış beklememek lazım bu meyvelere zaten olabilecek en güçlü meyve bunlar. Uyanışları varsa da Zoan gibi güç ve yenilenme üzerine olur maksimum ben olacağını düşünmüyorum bir zayıflık gerek bu meyveler için. Gorosei'nin olabilecek tüm meyveleri tüketebilecekken Logia kullanmaması da buna işaret.

Yoğun bir saldırı gücü karşılığında meyve anlamında hiç gelişememek mantıklı bir kısıtlama.
 
logiaların ekstra uyanışı çıkacağını sanmıyorum. logialar zaten uyanmış meyveler denebilir. şekil değiştirebildikleri için gözlem hakisi ile hakili saldırılara karşı da dokunulmazlık elde edebiliyorlar. bence daha fazla güç verilmesine gerek yok. one piece'te zaten bu kadar güçlenen karakterlere hiç gerek yoktu. ada ada gezip hazine arayan korsan tayfasına tekrar dönüş yapması lazım. düşmanlarını onlardan daha fazla güçlenerek değil, şansa bala yada akıllarını kullanarak geçmelerini tercih ederdim.
 
Foton eldivenini kullansa kullansa Nika kullanır gerçekten. Zoro ve Sanji yumrukla savaşmıyor zaten.
 
Temas etmediği yeri meyvesinin elementine çevirme var mıydı logialarda? Ace sigara yakıyordu ama onun numarası farklı sanırım. Aokiji havadaki nemden temas kuruyor
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık