Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (Oyun)

Hayaletlerden daha kahpe bir şey yok son oyunda. Samimi söylüyorum tek atan versiyonlarına denk geldim kaç kere bildiğin tek atıyorlar ve bunu yükleme süreleri ortalama 5 dakika süren bir oyunda yapıyorlar. Cinnet sebebi bilader. Ölmek değil her ölüşünde hayatından 5 dakika gittiğini bilmek.
 
Oyunu bitirirken büyük bir görevi yanlışıkla es geçtim ve bu yüzden büyücüleri avlıyorlardı oyun sonunda...
 
Witcher 3'e Ng + ile yeniden başladım. Ng+ ile oyuna yeniden başlamak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istediğim bir şey var.

Öncelikle amacım olabildiğince zor oynamak. Oyunu normal koşullarda oynadığımızda sürekli daha iyi zırh bulup level atlayarak güçlendiğimiz için bi noktadan sonra iksir bile kullanma ihtiyacı hissetmeden oyunu oynayabiliyorsunuz. Bunun önüne geçmek için Ng+'a level 100 ile başladım. Şu an akbostan görevlerini bitidim, tamam çok zorlamadı ama gayet tatmin ediciydi, özellikle boss savaşları. Ayrıca ayılar, kurt ve köpek sürülerine öyle tedbirsiz saldırırsanız ölmeme şansınız yok.

Her neyse amacımız oyunu olabildiğince zor oynamak, henüz çok ilerlemediğim için tamamen tecrübe edebilmiş değilim ancak bir görsel paylaşmak istiyorum.
Görev için gereken seviyeyi görüyor musunuz? Bu oyunda 100 levelden daha fazla ilerleyemiyoruz ve şu ana kadar en fazla 105-110 level görevler yaptığımı düşünürsek keyfli bir oyun olacağa benziyor.

Pekii nasıl 100 level ile ng+ a başlarsınız? Tabi ki amele gibi level kasmıcaz, Cheat Engine ile yapıcaz. Ben bunu sadece Blood and Wine'da Aerondight ve Hen Gaidth techizat takımını max seviyede almak için kullandım, amacım ng+'a techizat bakımından hazırlık yapmaktı. Bu hazırlığı yapmadan seviye 100 ile direkt ng+a geçersek bir adım bile atamayız.

Belki denemek isteyen çıkar. :sapkali:
 
Bu senenin ikinci çeyreğinde çıkması beklenen Witcher 3'ün yeni nesil güncellemesi yine ertelendi.
Ne zamana ertelendiğini söylemediler ve bir sonraki duyuruya kadar beklenilmesini rica ediyorlar.

Ya güncellemenin üzerinde çok çok küçük bir grup çalışıyor ya da Cd Projekt'de ciddi bir vakit hesaplama sorunu var.
Güncellemenin iyi olacağından kuşkum yok çünkü Cyberpunk'ın yeni nesil güncellemesi baya başarılı ama hazır olan biri oyunun 2020'de duyurulan bir yeni nesil güncellemesi 2022 yılında vakitsiz olarak erteleniyorsa ciddi bir sorun var demektir. Umarım Witcher 4'de aynı olayları yaşamayız. Yapım aşamasının başında veya ortasında tarih vereceklerine oyunun yapım aşamasının bitirilişine yakın bir zamanda yayınlama tarihi vermeyi öğrenmeleri lazım artık.
 
Önce dizisini izleyip şimdilerde oyununu oynayan biri olarak tek söyleyeceğim şey, allah sizi bildiği gibi yapsın.
Bunları

Nasıl bunlara çevirdiniz? Vicdan yok mu sizde?

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık