Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ı da yenemez bana göre.
Ben Smoker'ın da gayet hızlı olduğunu düşünüyorum, uçabilen bir karakter olması dolayısı ile, Law onunla gayet rahat baş edebildi.
Law'ın diğer bir özelliğide kendi yerinide değiştirebiliyor room içinde. Bu yüzden hızlı rakipler karşısında dediğin dez avantajı yaşayacağını düşünmüyorum. Mihawk mutlaka ortalama üzeri bir hızı vardır ama adamın olayı kılıç tekniği,ustalığı, kılıcı hatmetmesi ve şahin gözleri.
Room'da o gözler ile Law'ın yapacağı süpriz saldırıları k.haki misali görebilir ama ben Law'ı yenebileceğini düşünmüyorum. Tabi Law'da yenebilir mi bilmem.
İyide melih bu anlattığın hangi mihawk ? Luffy'yi 2 sene önce kesemeyen Mihawk değil mi ? Crocodile'ın kancası ile vurup durdurduğu ? Adamın saldırı gücüne, kılıç tekniğine lafımız yok ama dediğin kadar üst seviye bir hız, yakalama ve ezici gücü olsa, Luffy ile uğraşmazdı, 2 sene önce ki Luffy bu. Yine inanılmaz bir fizik gücü olsa Croco kancayı koyup durduramazdı Mihawk'ı, geri savrulurdu. Düşünsene Croco Shanks'ın saberına vuracak ? Yada Wb'nin bisentoya ?
Adam belliki işin teknik kısmı ile en iyi olmuş.
Zaten Mihawk'ın yonko-amiral dediğimiz klasmana girememe sebebi bu. (Böyle düşünenler açısından diyim, aksini düşünenlerde çoğunlukta tabi) Aokiji uğraşmadı buz kılıcı ile indirdi Luffy'yi. Kizaru Luffy ile dalga geçti adam yerine bile koymadı. Mihawk vs Luffy adlı bölüm yapılmış marinefordda,
Luffy ellerini kollarını uzatan bir meyveye sahip olması sebebiyle kılıçustasına karşı yaşadığı dezavantaja rağmen Mihawk'la gayet güzel baş etti, kendine vurdurtmadı.
Şimdi karşılaşsalar, b.haki ve k.haki'yi öğrenmiş haliyle Luffy denk dövüşür bence Mihawk ile, aynı şekilde Law içinde böyle düşünüyorum.
Vista ve Crocodile'ın rahatça durdurabildiği birini amiral yapsalar öyle bir sırıtır ki... Hadi Jozu ve Buggy meyve avantajı onları saymayalım.
Mihawk'ta b.haki k.haki'den daha yüksek ihtimaldir. Bana göre büyük oranda k.haki yok.
@melih koyduğun ilk resimde 3.cü kareye bak. Göze odaklanmış. Yani bu adam şahin gözü ile Luffy'yi görüyor. O gözler havalı olsun diye Oda'nın çizdiğini zannetmiyorum. Ki adamın lakabı ''Şahin Göz''
Gücünün büyük bir bölümü o gözlerden geliyor bence bunu ilerde görücez.
Kılıç tekniklerini çözmesi, uzaktan savaşırken ona büyük avantaj sağlaması gibi.

İki yerdede göze odaklanılmış.
Bundan öncesinde de bu kadar bariz olmasada benzer bir şey var, Mihawk kesmeyi yollayınca, Jozu'nun öne çıktığını daha o durdurmadan görebiliyor ;



Mihawk'ta neden k.haki yoka gelince ;
597.ci manga bölümü, aynı bölüm içerisinde Rayleigh Luffy'ye k.hakiyi anlatıyor, rakibin yerini, sayısını, hatta gücünü bile bilebilirsin.
Enel ölüm kalım oyunu yaptığında yenilen savaşçıları tahmin ediyor, sadece yılanın midesinde ki Luffy hariç. Zoro vs Ohm'da, Ohm düşen savaşçıları bir bir hissediyor.
Coby k.hakiyi, ölen ve yaralanan denizciler yüzünden açıyor.
Mihawk'a gelelim ; Zoro babunları yendim diyor, Mihawk'ta şaşırıyor ;
Ve kapıya yığmış, büyük ihtimal şatonun kapısı, yani Mihawk kendi şatosunun dibinde yenilmiş babunları bile sezememiş. Zoro söyleyince şaşırıyor.
Bu bana göre büyük ihtimal k.haki olmadığını gösterir. Yada zayıf bir k.hakiye sahiptir.
 
Ödülden ötürü sevinmeye devam. :)

YC1 Zoro tokatlayacak, olmazsa YC1 Shiryu tokatlayacak, Yonko bile tenezzül etmeyecek. Sabittir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık