Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kid ve Shanks'ın Karşılaşması Nasıl Oldu?

Ben Beckman bir lafına sinirlenip tüfeği hakiyle kaplayıp kolunu vurarak parçalamıştır. Kenarlarından kemik fırlayan bütün kolu tutan sadece bir deri parçasının olduğu bir sahne hayal edin. Shanks ta yara düzgün kalsın diye kılıçla kesip düzeltmiştir. Sonrada paketleyip bandajlayıp göndermiştir evine Kidd i.
 
Shanks reis katakuri gibi bm gibi kaido gibi rakip bayılınca "neyse ayılınca beni dovsun" deyip bırakmıyor serbest bıraktı mi bir kol alip bırakıyor.
 
Olayın ne zaman yaşandığı önemli. Yeni Dünya'ya girdiği ilk yılın içinde ise muhtemelen Roo diyorum kolu alana. İlk bölümlerde tereddüt etmeden haydutun kafasına sıkmasıyla güç farkını önemseyip acımayan bir izlenim bırakıyor. İlk sene sonları yada ikinci yılında olduysa Roo'nun gücünü aşmış olacağını düşündüğüm için Beckmann diyorum. Hawkins ve Apoo ittifakının kurulmasının hemen öncesinde yaşandıysa Shanks koparmıştır diye düşünüyorum.

Bizim tayfa eğitim alıp geldiği için seviyeleri daha hızlı şekilde atlıyorlar. Kid, Killer ve Law iki yıllık süreçte yavaş yavaş şuan ki güç seviyelerine ulaştılar. Nedense forumun büyük bir kısmı onların da hasırşapkalar gibi bir güçlenme sistemine sahip olduğunu düşünerek yorum yapıyor. Aksine yan karakterlerin güç gelişimleri ile ana kadromuzunki arasında hiçbir paralellik bulunmuyor.
 
Hurdaya hükmetmeyi marifet sanıp serimizin şan ve şöhret sahibi, hakisi şelale gibi akan ve o alanda direk zirvesine meydan okursan olacağı bu. Yazık oldu halbuki East blue'da demirci olsa nâmı bütün dünyaya yayılırdı. 😕
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık