Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece vs. Naruto

Hangi Taraf Kazanır ?

  • One Piece Ekibi

    Kullanılan: 73 40.3%
  • Naruto Ekibi

    Kullanılan: 103 56.9%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 5 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Bir gün kurgu evren yaratırsam içine mutlak varlık olan bir karakter koyacağım ve var olan olmuş olacak tüm kurgu evrenlerinin bulunduğu bir odada parti yaptığına değineceğim.
Bol telif ödemeler. ;)


Ya aslında neredeyse her şonende çokca geçen bir anlatım tarzı bu. Daha güçlü olanlar için o bizden farklı bir boyutta deniyor hep.
Op'ta da ''guts'' deniyor. ;) 🤭


 
Evet, aynı anlamına geliyor, gibi anlamına geliyor. Aizen durumu böyle örnekliyor. Ben farklı boyuttayım demiyor, ben farklı boyutta gibiyim diyor.
Tıpkı 2 boyutluların 3 boyutluları algılayamaması gibi, kendimi alçaltmadıkça onlar da beni algılayamaz tarzı çevirmiştim. Neyse bu konu çok uzuyor gibi :D. Konu da OP vs Naruto'ydu.
 
İlginçtir ki Naruto diyenler Hashirama veya Madara diyor, demek istediğim bu karakterlerle gücü özdeşleştirmişiz. Hiç kimse "Naruto tek gider" , "Sasuke yeter" gibi bir şey yazmıyor. Hashirama ve Madara cidden farklı.
Naruto ve Sasuke daha güçlü olsa bile Naruto diyince akla Hashirama, Madara falan geliyor. Naruto da 5 Kage'yle öyle oynayabilir mesela ama bunu yapan Madara'ydı ve çoğu kişinin aklına güç diyince Madara geliyor bu tür sebeplerden. Verdikleri hava daha tehlikeli de diyebilirim.
 
Baruto izlemdi Ona rağmen Madara ve Hasrama'nın güç seviyesini Naruto ve Sasuke'de hissetmiyorum, verdikleri hissiyat başkaydı, bir de Gai'de hissettim sadece. Hâlâ Madara'ya attığı gece adamı tekmesini izlerim.
"Ben Madara seni en güçlü ilan ediyorum."
Boruto izlemeyerek çok şey kaçırıyorsun.
Naruto ve Sasuke artık yarı tanrı değil, sadece birer şinobi onlar. Yani ham güçlerini görüyoruz. Elbette bir Madara, Haşirama değiller ama hokage olmanın hakkını verecek seviyedeler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık