Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

998: Zeus'un İhaneti!? Köşeye Sıkışmış Nami!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    39
Sanji'nin orda bütün herkes için diyor bunu

Herkesi yok ederse şu an Kizaru'yu da yok etsin onu diyorum. Queen'i tarttığı filan yok Luffy beni nasıl kabul eder diye düşünüyor saçmalıyor. Sanji gen+suitle bile hiçbir sağ kolu alamaz. Dediğim gibi genle bile aşırı aşırı zorlanıcak Queen'le karşı. Suitle biraz daha avantaj sağlasa da yine de kazanamaz sağ kollara karşı.
Bunu birkaç bölüme göreceğiz zaten, Oda kimi haklı çıkaracak görelim.
 
Zaten bu serinin en saçma olayı da ayağı yere basan bir karakterin rakibini bloklaması. Luffy'nin Gear 4 tekniğiyle attığı bir yumruk Doflamingo'yu uçuruyorsa Big Mom'u ve Kaido'yu da uçurmalı ama öyle absürd bir durum var ki o şiddetli yumruk Kaido ve Big Mom'u yerinden zor oynatıyor. O yumruiu Doffy hissetsin köküne kadar, Big Mom ve Kaido hissetmese de en azından Doflamingo'nun uçtuğunun yarısı kadar uçsunlar.

Bir kere Queen aptal değil aksine MADS'dan bir bilim adamı kendisi. Sadece, Sağ kolların ciddiyeti yok. Rayleigh, Katakuri, King, Beckman, Shiryu, Zoro bunlarda çok bir eğlenme olayı yok genelde ağır abi takılıyorlar ama ne King Queen'den, ne de Zoro Sanji'den daha zeki karakterler değil. Hatta aralarında bayağı bir zeka seviyesi bile vardır. Zoro daha yön duygusu bile olmayan bir karakter, King'de öfkelenince düşünme yetisini yitiriyor. Queen'in, King'den daha aptal olması mümkün değil.

Queen'in, King'den daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bütün o hastalıklı, zombili silahları hazırlayan Queen. King daha güçlüdür onda bir şüphe yok ama bu demek değil ki King ile Queen arasında büyük bir güç farkı vardır. Manga okumayıp da sadece anime izlesem bende King ile Sanji arasında bayağı bir fark olduğunu düşünürdüm ama mangada böyle bir şey gösterilmedi bize. Mangada gördüğümüz tamamen şunlardı.

Momonosuke'yi oradan kurtardı sonra aniden King saldırdı. Zaten saldırdığında Sanji'yle ayak tokuşturduklarında aralarında hiçte büyük bir güç farkı olmadığı ortaya çıktı. Eğer öyle bir fark olsaydı. Ayak tokuşturduklarında Sanji'yi savururdu. İki kez ayak tokuşturdular ikisinde de Sanji'ye üstünlük kuramadı. Sanji o anda Momonosuke'yi fırlatırken boğazına yapıştı ve Dino formuna girip gagasıyla Sanji'yi aşağı doğru savuruyor. Eğer King'in, Sanji'ye mutlak üstünlüğü olsa ikiye bölmesi lazımdı Sanji'yi, ama hasar bile atamadı. Sanji'ye kurduğu üstünlük tamamen Sanji'yi gafil avlamasından kaynaklı.

Mangada:

King: %53 - Sanji: %47



Animede:

King: %90 - Sanji: %10

Olay bundan ibaretti, kusura bakmayın ama durum buydu.

Son mangada Sanji ne dedi hatırla!?

"Eğer bilim savaşçısı olursam Suitle şu karşımdaki canavarı bile kolaylıkla yanebilirim."

Oda kendisiyle çelişecek değil herhalde. Suitle Queen'i bile rahatlıkla alabilecekse King'i alamaz mantığı bana hiç doğru gelmiyor. Benim kanaatim tamamen Sanji'nin gafil avlandığı yönünde. Yoksa bu kadar farkın olmasının mümkünatı yok.

Biri 1.320 Milyar Beri'lik, diğeri 1.390 Milyar Beri'lik iki karakteri tutan Marco o zaman amiral üstü bir seviye olur. Şu andaki Sanji Queen'i de alır King'i de alır.
Marconun zaten amiral tutabileceği hatta savaşacağını zaten gördük.
Gear 4 doffiyi sağdan sola fırlatıyor kaido gibi birini en azından yarısı kadar uçuşuyordu demek pek mantıklı değil. Kaido hem cüsse hem güç olarak doffynin yüzlerce hatta binlerce kat üstünde bir karekter.

Queene aptal deme kısmım zeka olarak değil. Savaş anlamında ki bunu defakarca gördük daha geçen bölüm kendi kendine iki kez roket atmadı mı bu herif?
King ise rakibine fırsat vermeden saldırı üzerine saldırı geçiriyor.

Queen ile king arasında güç farkının seviyesi kişisel bir düşünce olarak alınabilir ancak sanji queeni yerden yere vururken kinge hasar veremiyordu.

Suit giyse sanji tabiki de daha güçlü olurdu ama bu kingi indireceği anlamına gelmiyor.
Bilim güçlü falan evet ama bir anda sağkola çekilecek bir güç değil.
Sanjinin çok üst bir silahlanması bile yok. H.haki şuan bildiğimiz kadarıyla yok.

Belki suit delinmez ancak bir noktada ya delinir , yada yakılır. Bu sanki içinde geçerli.


Ayrıca Odanın defalarca kendidiyle çeliştiğini gördük.


Ödüllerinin yakın olması güçlerinin aynı olacağı anlamına gelmiyor . Kendin söylüyorsun queen kitle imha silahları , biyolojik silahlar üzerine çalışıyor. Ödülünü bunun da rolü var. Oysa king sadist biliniyor ama 1000 kisiye aynı anda işkence yapabilecek durumu yok. Ödülüde buna oranla veriliyor.
 
Sen de diyorsun adı üstünde dandik. Kaç tane vücuda girdi kılıçla çarpıştı orda. Haki de görmedik bastığını Zoro'nun kırılması gayet doğal. Kendi kılıçları hariç gerekmedikçe niye başka kılıca haki bassın ki.
Zoro'ya da geçen bölümlerde basit bir duvarı keserken sana güveniyorum Emma diyerek kestiği bir sahne yaptılar sanki o olmasa kesemeyecekmiş gibi bir hava yansıtıldı. Anime yeri geldi mi her karakteri aşağı çekebiliyor. :D

Artık manga ile anime ciddi anlamda birbirinden ayrılmaya başladı. Sadece animeyi takip eden birisinin gözünde güç dengeleri farklı olursa şaşırmam.
 
Bu bölümün yayımlandığı 1-7 Kasım haftası Kanto Bölgesi anime reytingleri:

PROGRAM İSMİYAYINCIYAYIN TARİHİREYTİNG
SAZAE-SANFUJİ TV07/11/20219.3
DETECTIVE CONANNİPPON TV06/11/20217.1
CHİBİ MARUKO-CHANFUJİ TV07/11/20217.1
KİMETSU NO YAİBA MUGEN TRAINFUJİ TV07/11/20216.4
HALF YOUNG PRINCESS YASHANİPPON TV06/11/20214.0
ONE PIECEFUJİ TV07/11/20213.9
DORAEMONTV ASAHİ06/11/20213.8
OSARU NO GEORGENHK06/11/20212.2
OSHİRİ TANTEİNHK06/11/20212.2
CRAYON SHİN-CHANTV ASAHİ06/11/20212.1
LUPINE III PART 6NİPPON TV06/11/20212.1

Kaynak: https://www.videor.co.jp/tvrating/
 
50 bölüm önce suit giymeden Drake'i dövdürttüler adama, şimdi düşürdükleri hale bak. Her hafta yönetmenidir şudur budur rastgele değişince süreklilik konusunda sıkıntı çıkıyor ya.
 
50 bölüm önce suit giymeden Drake'i dövdürttüler adama, şimdi düşürdükleri hale bak. Her hafta yönetmenidir şudur budur rastgele değişince süreklilik konusunda sıkıntı çıkıyor ya.
Aynen buna bir çeki düzen verilmesi lazım. Şu Queen'in müzikal şov yaptığı bölümü hazırlayan kadın yapsa çok çok iyi olur.
 
King'i olması gerektiği gibi yansıtmışlar çok hoşuma gitti. Nasıl da rezil etmiş ama Sanji'yi keyfim yerine geldi izleyince. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık